Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Hallo iedereen,

Het is al weer een tijd geleden dat ik iets van me heb laten horen. Jammer genoeg komt dit omdat mijn PC het graf heeft opgezocht. Gezien ik een ADHD’er ben en ICT’er in bloed en nieren kan ik niet zonder PC. Dus heb ik z.s.m. een nieuw systeem bemachtigd. Dus hier ben ik weer Bloggend. Zoals jullie misschien kunnen zien ben ik een weg afgeslagen met mijn blog. Ik wil namelijk het nieuws van het RIBW bespreken en mijn ervaring / mening er over geven.

Gezien er voor Juni nog geen nieuws online staat kan ik geen relevant topic pakken. (jammer) Maar dat laat de pret niet drukken gezien ik ook gewoon nog blog over me eigen bestaan.

Weekendje weg (RIBW)


Het weekend in eind mei begin juni ben ik samen met een paar mede RIBW bewoners (cliënten) op weekendje weg gegaan in Duinrell. Hier heb ik een leuk weekend gehad en een paar medewerkers op een hele andere doch proffessionele manier zien werken. Begrijpelijk gezien het voor zij ook weekend is.

Het was overigens mijn eerste weekendje weg met het RIBW. Ik was in het begin heel sceptisch, ik dacht namelijk die gaan proberen heel die tijd mijn handje vast te houden omdat ik dan misschien er tussen uit naai. Maar nee ik kreeg de vrijheid om te doen wat ik wil als ik maar geen andere er mee lastig val.

Mijn eindzin over het weekendje zal luiden:

De grootste lol, veel begaait en zin in een volgende keer! Geslaagd jongens!

Verder gaat het met mij goed, een aantal zware nachten achter de rug en in tijden van geen pc heel vervelend. Ik heb ook het idee dat ik mijn gedachten goed onder controle heb. Ook als ik aan het stressen ben of ga stressen.

Al om al blij met me nieuws PC alhoewel ik wel wat meer uit zou willen geven als dat kon. Gezien het me geen zak interesseert wat anderen kunnen denken over mijn uitgaven kan ik soepel vermelden dat mijn nieuwe PC maar 330,00 € dan denk ik nou dat zal dan wel niet veel denderends zijn. Maar niets is minder waar.

Voor de geaks onder ons:

AMD FX-6100 Six Core Processor 6x 3,30 Ghz

8 Gb DDR3 geheugen van Gskill

1 terrabyte Seagate HDD

Sony Dual layer DVD speler/brander

Mijn oude videokaartje:

XFX Ati AMD HD 5750 512mb GDDR5

Rasubro Xange Gamercase met 3 casefan controllers.

Ik betaal voor geen merk maar voor hardware en krijg 2 jaar garantie op alles. Http://www,dragoncomputers.nl

Bijvoorbeeld mijn PC met het merk HP er op en je betaalt 800,00 € min.

Goed dit is weer een technisch einde van mijn blog. Tot de volgende,

Groetjes Plectra