**op 23 november 2016 is Eelco, gesteund door zijn naasten, in alle rust overleden. Zijn euthanasiewens is op…

Eindelijk is het zover, na een jaar zijn de portretten van BroedplaatsZ klaar. En dan moeten we natuurlijk vieren. En hoe beter dan met een vertoning. Vandaar onderstaande uitnodiging. Het kan zijn dat je hem al hebt gehad, ieder van ons gebruikt namelijk zijn eigen netwerk om zoveel mogelijk mensen te bereiken. En daarom wil ik jouw ook meteen vragen om deze uitnodiging binnen je eigen netwerk te verspreiden. Denk daaraan niet alleen aan zakelijke relaties, maar ook, of misschien juist, aan persoonlijke.

Aanmelden kan via de website, in verband met de catering is aanmelden heel erg gewenst. Het zou ook nog kunnen dat de locatie wijzigt, dus dan is het ook wel fijn dat we je kunnen bereiken om dit door te geven.

Ik zou het echt heel erg op prijs stellen als je kan komen. Het is geen gemakkelijk proces geweest, maar wil het graag met jouw delen. Ook zou ik het fijn vinden als je mij eventjes een mailtje stuurt als je komt, of niet komt, zodat ik weet wie ik de komende weken nog wat achter de vodden moet zitten en wie niet 😉

En mocht je nu een jaar in een grot hebben gewoond, of ergens waar je totaal geen internet had, voor meer informatie over BroedplaatsZ kan je een kijkje nemen op de website https://www.broedplaatsz.nl

Maar om een lang verhaal kort te maken: Kom allen en geef je op via de website. En dan is hier de oorspronkelijke uitnodiging:

————————————————-

Het afgelopen jaar heeft filmmaker Jesse van Venrooij drie deelnemers aan BroedplaatsZ intensief gevolgd. Kevin van Boxtel, Eelco de Gooijer en Celia Slagman lieten de camera toe in hun dagelijkse leven, en geven de kijker hierdoor een bijzonder inkijkje in hun leven. Het resultaat? Drie indrukwekkende portretten, die de kracht van kwetsbaarheid laten zien.

Op 21 maart vertonen we de portretten voor het eerst aan een groter publiek. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Bereid je voor op een avond met een lach en een traan.

Programma
18.45 inloop
19.00 start programma, met korte introductie
19.15 portret Celia Slagman, met na afloop mogelijkheid voor discussie en gesprek
19.45 portret Kevin van Boxtel, met na afloop mogelijkheid voor discussie en gesprek
20.15 portret Eelco de Gooijer, met na afloop mogelijkheid voor discussie en gesprek
20.45 nazit
21.30 einde

Locatie: MFA Het Spoor, Schaepmanstraat 36, 5041 AR Tilburg.

Aanmelden kan op: https://broedplaatsz.nl/feestelijke-lancering-portretten

Edit 19-03-2014: locatie aangepast

0