Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Hallo iedereen,

Het eerste gesprekje bij het GGZ waar ik alleen naar toe zou gaan is achter de rug. Ik was voor het eerst echt zenuwachtig voor het gesprek. Reden hiervoor is dat ik nu echt voor mezelf naar het GGZ ga en voorheen voor anderen. Ik wou het goed doen in andermans ogen. Toch ging het zoals ik kreeg te horen altijd weer fout. Maar goed nu ik er echt voor mezelf naar toe ga heeft dat een hele andere vibe. En ben ook tevreden over de inhoud van de gesprekken, ook omdat ik de inhoud bepaal door te praten. Ook zo’n wereld van verschil: ikzelf die het woord doe ipv voorheen m’n ouders.

De vlog met kevin staat online. We hebben een aantal punten besproken, maar zoals altijd is het gezellig. Soms te gezellig denk ik dan waardoor de inhoud van het filmpje er onder lijdt. Ik heb al feedback gekregen en neem dat mee in de volgende vlogs, als je zelf nog iets hebt laat het dan even weten!

Planning voor het weekend is er niet. Dus niets om me zorgen over te maken. Lekker relaxen met vrienden beetje buurten en vooral genieten van me weekend!

Hierbij het einde alweer,

Plectra