In augustus 2018 ben ik gestopt als deelnemer van BroedplaatsZ. Dank voor het plekje dat ik hier heb…

Lieve lezers,

In 2013 ontmoette ik Elmira online. Ze vertelde over BroedplaatsZ en na wat blogs van mij te hebben gelezen nodigde ze me uit om hier een eigen plekje te creëren.
Ik voelde me als een vis in het water: bloggen over wat me bezighoudt deed ik toen al jaren. Het was spannend om dat op een groter platform te doen, waar mijn berichten bij veel meer lezers terechtkwamen. Ik hoop echt dat ik een goed inkijkje heb kunnen geven in mijn ervaringen met de GGZ, en met mijn posttraumatische stressstoonis in het bijzonder.
En juist op dat vlak is er veel veranderd; ik ben een heel stuk verder in mijn herstel. Juist iets om over te blijven schrijven, zou je zeggen. Ik heb jullie een stukje meegenomen op dat pad en merk nu dat ik eraan toe ben om andere paden in te slaan, me minder te profileren als cliënt. Ik voel me na Eelco’s overlijden, en na het plaatsen van alle teksten die hij heeft achtergelaten, minder verbonden met BroedplaatsZ. Mijn hart zegt me dat het tijd is om hier afscheid te nemen en verder te gaan op mijn privéweblog. En naar dat hart durf ik steeds beter te luisteren.

Dank jullie wel, lezers en medeBroedplaatsZers, ik heb het fijn gehad hier. Ik wens jullie heel veel geluk in de toekomst!
Liefs,
Xamantha

+1