Prematuur geboren in 1993 onder nogal speciale omstandigheden. ~ Kwam in een gezin terecht waar nogal veel gebeurde.…

02

Ken je dat de angst om te schrijven? De angst om de woorden te uiten? De angst om je gedachtens op papier te zetten? Om te schrijven over het geen wa t er werkelijk in je om gaat? Ik heb hier op dit moment een beetje last van; en weet je? Dit is best frustrerend voor mezelf!

Gevoelens

De afgelopen tijd spoken er allerlei gedachten en gevoelens door mijn hoofd. Van leuke, prettige en fijne gedachten tot onprettige, vervelende en verdrietige gevoelens. Sommige die ik graag wil delen, echter wil het op de een of andere manier, maar niet lukken.

Schrijven

Echter voel ik toch ergens de drang om te schrijven. Te schrijven over wat ik meemaak en te schrijven over het geen waar ik tegen aanloop. Alleen lukt het me niet. Niet omdat ik niet genoeg ideeën heb, of niet weet waarover ik wil schrijven. In tegendeel; ik loop zelfs over met gedachten die schreeuwen om verwoord te worden. Ze willen op papier worden gezet en dan is het heel vervelend dat het niet lukt. Het lijkt alsof er een soort van “bom” is ontploft waardoor het niet lukt de juiste woorden te vinden. Waardoor ik me niet kan concentreren op het schrijven. Mijn gedachten die van hot naar her gaan. De gedachten die me hinderen en ervoor zorgen dat ik afgeleid raak.

Weerhouden van

En heel eerlijk, heb ik boven op alles wat ik hierboven noemde, ook een gevoel wat mij weerhoud om te schrijven. Ik mag niet schrijven wat er in mij omgaat, ik mag niet zeggen wat ik denk of vind. Ik moet het zelf oplossen; zijn allemaal gedachtens die me weerhouden om te schrijven. Toch weet ik dat ik dingen moet delen, dat ik oprecht mijn verhaal kwijt wil. Al weet ik op dit moment echt niet zo goed hoe; ik weet niet waar ik moet beginnen. (Dus mijn vraag aan jullie; waar willen jullie dat ik over schrijf? Hoe kan ik het beste beginnen?) En hoewel ik er van overtuigd ben dat, dat vanzelf wel weer komt. Ik moet denk ik gewoon de stap nemen om weer meer te schrijven. Ik moet me goed voelen op de plek waar ik schrijf waardoor de angst (langzaam) verdwijnt.

Ik hoop dan ook; dat ik me snel een beetje minder angstig voel; zodat ik beter mijn gevoel kan verwoorden in een bericht, en beter kan schrijven over de dingen die ik nu mee maak. (Er zijn namelijk een aantal dingen gebeurd die me weer deden herinneren aan het feit dat ik een KOPP-Kind ben..)

Volgens mij, is dit echt een omsamenhangend blogje geworden..
Waar uiteindelijk niet veel in gezegd is. Bij deze sorry hiervoor.

-Merk je het al; nu ben ik weer onzeker of ik dit wel moet
plaatsen omdat ik niet weet of het wel goed genoeg is
om te mogen plaatsen… <Angst ik haat je>-

0