Prematuur geboren in 1993 onder nogal speciale omstandigheden. ~ Kwam in een gezin terecht waar nogal veel gebeurde.…

Het is alweer even geleden dat ik achter mijn laptop kroop om een blog te schrijven. Waarom het me niet lukte kan ik eigenlijk niet precies uitleggen. Of misschien wil ik het ook nog niet uitleggen. Echter wat doet het er ook toe, het belangrijkste is dat ik nu mijn laptop weer heb opengeklapt!

Daar zit ik dan, weer schrijvend achter mijn laptop, denkend over het geen wat ik hier eigenlijk neer moet zetten.. zijn jullie benieuwd naar een update hoe het met mij gaat? Zijn jullie benieuwd naar het jaar van stilte? Zijn jullie benieuwd naar mijn verhaal over de hulpverlening (geloof me, dat is een extreem lang verhaal)? Of willen jullie gewoon random gedachtenspinsenls? Ik weet serieus niet zo goed waar ik moet beginnen met schrijven, of hoe ik de draad weer op moet pakken..

Vandaar dat ik ook dit bericht schrijf, en jullie om hulp wil vragen. Wat lijkt jullie een logische manier om weer te gaan starten met bloggen hier? En wat willen jullie van mij weten zodat jullie een beetje op de hoogte zijn? Mijn insteek is om weer wekelijks (op maandag) een bericht te gaan posten hier, ik ben dan ook benieuwd naar jullie reacties!

Laat jij mij weten wat je wil lezen?

Liefs Sharon

Ps. Sorry voor deze vage korte blog..
Pps. Maar zie het zo, het begin is weer gemaakt, en elk (nieuw) begin is moeilijk.

0