Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

BroedplaatsZ

Zoals jullie misschien opgemerkt hebben ben ik niet zo actief als andere broedplaatsz leden. De interactie tussen mijn lezers en andere leden is minimaal tot niets, ook is mijn activiteit op twitter en tumblr minimaal. Reden die ik hier voor kan geven is snel afgeleid en vergeten om te twitteren. Hier ga ik aan werken.

Schrijfstijl

Ook ga ik proberen mijn schrijfstijl te veranderen in mijn blogs en tweets. Ik heb vaak als ik een blogbericht terug lees geen overzicht. Daardoor neem ik aan dat andere dat ook zo kunnen ervaren. Voel je vrij om natuurlijk te reageren op twitter en/of tumblr of het verbeterd is en/of er nog iets veranderd mag worden.

GGZ Breburg

Na heel wat chaos perioden heb ik besloten om toch extra hulp te zoeken bij het GGZ. Natuurlijk ben ik al bekend met het GGZ vanaf 1999. En heb ik heel wat negatieve ervaringen opgedaan. Maar de chaos heeft me toch terug gebracht bij het GGZ. Natuurlijk had ik wel een aantal voorwaarden:

  • Niet mijn oude behandelaar (slechte ervaring)
  • Samen met mijn schaduw-PB’er aanwezig zijn

Natuurlijk moest ik een nieuwe intake doen gezien ik al een tijd uitgeschreven stond. We hebben 2 afspraken voor een intake. De 1e hebben we al gehad en mijn ervaring was beter dan elk gesprek bij de GGZ ooit. Ik ging voor het eerst met een redelijk fijn gevoel daar de deur uit. Het onderwerp GGZ speelt altijd wel in mijn kop.(vaak ten negatieve). Maar ik moet zeggen dat ik er niet om kan piekeren.

Jong at Work

Werken bij Jong at Work gaat goed. Nog wel wat wennen aan me nieuwe werktijden maar ik kan het verdragen. De laatste tijd genoeg te doen dus geen tijd voor verveling. De werksfeer is goed te hebben en ga voortaan graag naar me werk. Na een kort ontbijtje een kop koffie en een sigaret stap ik op me mountainbike en kar ik naar Tilburg met een lekker sterk muziekje op. Over muziek gesproken…..

Muziek

Muziek betekent bij heel veel mensen een hoop. Ik ben daar geen uitzondering van. Mijn nieuwe huisgenoot is ook een groot fan van de blues / rock genre en speelt dan ook graag een aardig stukje gitaar. Hij heeft me laatst horen spelen en was onder de indruk van mijn rifje. Nu hebben we samen besloten om een nummer te schrijven (tabletuur) en op te nemen.

Status 

Het gaat met mij goed. Ik ben goed in me ritme en m’n chaos is in al geen weken meer terug. *klopt af*. Zelfs met zoveel op de planning weet ik nog goed te functioneren. Zowel op het werk als thuis zit ik lekker in m’n vel. Dit zijn van die dagen die ik graag zie. En anderen mensen denk ik ook. Vaak als ik niets te doen heb en te veel na ga denken gaat het de verkeerde kant op. Wat ik nu vaak doe is me kamer opruimen of de woonkamer. Als ik daar mee klaar ben is mijn kop ook opgeruimd.

Beste idee RIBW

Mochten sommige mensen het nog niet weten. Een jaar geleden had de RIBW een actie genaamd het beste idee van het RIBW. Ik heb gewonnen en heb daarbij een IPad gekregen. Mijn winnende idee was een goed gevulde gereedschapskoffer in elk woonhuis. Na een jaar sinds de uitreiking is mijn idee uitgevoerd maar dankzij crisis was het niet mogelijk om dit op elk woonhuis te doen. Centrale punten zijn hiervoor gekozen. Vorige week is o.a. de directrice van de RIBW langs geweest om mij het eerste exemplaar te overhandigen. Hier zijn foto’s van gemaakt en een paar volgen hier onder.

tumblr_inline_mvkxuz8e3Y1rgrchd

tumblr_inline_mvkxxbAKLZ1rgrchd

Vakantie

Eindelijk na een aantal jaar kan ik weer op vakantie. In 2014 gaan 2 maten en ik naar Griekenland lesbos. Voor het eerst in m’n leven ga ik naar het buitenland met 2 vrienden. Ik heb er ontzettend veel zin in en gelukkig reikt mijn budget. We hebben al geboekt via sunweb dus het staat vast. Een leuk vooruitzicht noem ik dat. Hier volgen wat foto’s van de bestemming:

tumblr_inline_mvkyeu9wON1rgrchd

tumblr_inline_mvkyfbxL3I1rgrchd

tumblr_inline_mvkyftUAII1rgrchd

Einde

Dit is het einde van m’n bericht, ik hoop dat m’n nieuwe schrijfstijl fijn is en dat ik toch nog wat mensen heb vermaakt. Tot het volgende bericht. Groetjes, Plectra

0