Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Hallo trouwe lezers,

Hier ben ik weer met een bericht over de laatste gebeurtenissen in mijn leven. Veel gebeurd, veel meegemaakt. Ik weet niet echt waar ik moet beginnen.

Ik ben de laatste keren niet bij de bijeenkomst geweest van Broedplaatsz. Reden hiervoor is omdat mijn ritme een lange tijd op en af is geweest. Veel in gedachten maar ook omdat het op mijn zolderkamer met plat dak niet te harden is door de warmte. Afgelopen week vakantie gepakt zodat ik aan me ritme kon werken. En dat heb ik gedaan, sinds afgelopen maandag weer druk aan het werk bij jong at work. En zelfstandig opstaan wat misschien niet gek is door die warmte op me kamer. 32 graden gemiddeld. Pff

Verder op de Oisterwijkse kermis geweest waar altijd wel wat te zien is zoals dronken ruzies en politie, rampentoerist die ik ben =P. Zelf heb ik ook nog een flinke ruzie gehad met een aardsvijand die ik al jaren een keer mijn vuisten wouw laten proeven.

Heftig weekje!

Zeker met dit warme weer moet iedereen van mij verplicht water drinken. En voor de gene die het nog niet weten alcoholische dranken zorgt voor uitdroging waardoor zonnesteek of flauwvallen veel kans maakt. Ik hoor de ambulance al genoeg rijden.

dit was het weer, tot de volgende

Plectra

0