Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Allo iedereen,

Ja yaay ik heb een nieuwe MTB (mountainbike) foto’s staan onderaan het bericht. Met de begeleiding naar Drunen gereden. En daarna ik met de MTB terug naar Oisterwijk. In een half uurtje thuis. Ik haalde m’n begeleiding bijna in. Auto tegen MTB, de begeleiding was net iets eerder thuis. Afijn ik heb weer een MTB en kan dus m’n sport weer oppakken. Deze week ergens nog een helm kopen en griphandschoenen halen.

Back to the past.

Afgelopen week was het heel hectisch veel aan m’n hoofd en weinig slaap. Ik ben namelijk voor het eerst sinds een dik jaar weer agressief geworden. En flink agressief. Wat het nog minder prettig maakt is dat dat was op de zilverbruiloft van mijn ouders, en tegen een vriend van me die ik al 20 jaar ken. Na flink wat emotie en huilen is het die dag weer bijgelegd alleen de badkamer deur heeft een extra tocht gat.

dagen daarna kreeg ik vooral chaos en schuldgevoel erbij. Ik wist even niet te verklaren waar dat vandaan kwam. Nog weet ik het niet zeker maar ik denk dat het een combi van stress en alcohol was. Alleen een trigger was nodig.

Na een aantal dagen een slecht nachtritme en veel piekeren waaruit ook suïcidale gedachte’s kwamen heb ik samen met mijn pb’er besloten dat ik weer een deur ga openen bij het ggz om de chaos zo min mogelijk te laten pieken. Medicatie komt dat uiteraard ten sprake. Ik ben nog steeds niet overtuigd dat medicatie een goede manier is van hulp. Alhoewel ik het wel wil overwegen gezien hoe het de laatste tijd loopt ook niet alles is. Blogs daarover volgen nog natuurlijk.

Terug naar het heden.


vandaag de dag gaat het weer aardig goed. Nog voel ik me motivatieloos en niet nuttig, maar de chaos is zo goed als weer op het normale punt. Drukke weken staan er voor de boeg, voor zowel werk thuis als familie. a.s. vrijdag heb ik bij m’n ouders een BBQ waar ik ontzettend veel zin in heb. En ook gaan we binnenkort naar de Efteling met kennissen en vrienden. Natuurlijk nog een hoop meer, maar daar kan ik momenteel ff niet opkomen.

Owja de MTB hieronder volgend de foto’s nog. het was weer een flink bericht. Heeft er iemand vragen dan kun je die gewoon aan me stellen via tumbr, broedplaatsz of: robin.schuurmans@gmail.com

Groetjes, Plectra

tumblr_inline_mr3ss7nDpn1qz4rgp

tumblr_inline_mr3ssr7rPo1qz4rgp

0