Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Zo beste bloglezers

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, was het een lekker drukke Dinsdag. Veel gedaan bij zowel Jong at Work. Als daarna. Ik ben namelijk met @abilify013 naar ZorgBelang geweest voor een paar opnames.

Eenmaal gearriveerd en iedereen elkaar een handje te hebben gegeven, gingen we van slag, dacht ik. Ik heb het meest van de tijd daar op een oncomfortabele stoel gezeten. Afijn eenmaal aan de beurt liep ik daar een kantoor binnen. Alle ramen bedekt, lampen voor belichting en een camera waarvan ik dacht dat het een aliën was.

Mij werd gevraag om daar stil te staan op een punt “in the spotlights” met een camera op me smoel. Lekker overvallend. Ik moest een aantal gezichtsuitdrukkingen aanhouden voor bijna onmogelijke secondes en een paar papiertjes vast houden.

Ondertussen weer thuis, en balend dat ik me tas ben vergeten bij Jong at Work. Daar gaan m’n melkbroodjes =(

Verder vanavond nog geen hele denderende plannen, strakjes eten en dan lekker wat computeren. Nee dat is niet alleen maar gamen. Sowieso game ik bijna niet meer de laatste tijd. “Hoe zou dat toch komen”

Anyhow/way Iedereen een prettige voortzetting van deze Dinsdag gewenst. Groetjes, Plectra

 

0