Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Hallo iedereen,

Jaja voor mij is het al weekend. Ik ben zojuist thuis gekomen van een ochtendje werken bij jong at work. En “door een of andere reden” voel ik me helemaal happy. Ik heb nu lekker harde blije Metal op staan en ga dadelijk even genieten van een paar chocolade broodjes.

Afgelopen week is er niet heel veel denderends gebeurd, misschien dat ik daarom wel zo happy ben. Afijn als het een beetje meezit is het weer dit weekend ook wat beter. Want dit natte klamme benauwde weer is ook niet echt alles. “april doet wat ie wil”

Voor vrijdag staat er iets leuks op de planning namelijk: Een receptie van een bruiloft van een begeleidster. Een paar oude mede cliënten van tijden geleden zie ik dan ook weer! Dus dat wordt gezellig, en natuurlijk ook wel een speciale andere reden. ^^ Colbert is in bezit, ik vrees dat mensen gaan denken “what the fack” Das classy.

Komend weekend heb ik nog niet echt plannen, Dus “stay tuned” voor updates!

Groetjes,

Plectra

0