Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Hallo allemaal,

Het is alweer Donderdag en dat betekent een weekend dat nadert. Althans voor mij dan. Deze ochtend gaan we er nog even tegen aan bij Jong @ Work. En vanmiddag een bijeenkomst van BroedplaatsZ. Ik ben benieuwd wat er allemaal wordt besproken.

Daarna naar huis toe, hopelijk is onze oude lang verloren tafeltennis tafel terug op de thuisbasis. Verder heb ik vandaag niet heel veel huishoudelijke taken. Alleen de badkamer schoonmaken.

Het gedoe dat ik heb ervaren met de gemeente over mijn uitkering, plus de verwarringen met het financieel bureau zijn zo goed als achter de rug. Dus die stress factor is verdwenen.

Vrijdag zal het euforische weekend gevoel er zijn. Lekker even bijkomen van een drukke week, en dan met volle vaart het weekend in.

Voor het weekend heb ik verder geen plannen dus het wordt even kijken waar het schip strand. Hoe dan ook ik zit dus weer lekker in me vel en ga het ook zo proberen te houden. Deze knop zegt voldoende denk ik.

 

tumblr_inline_mkq1003xvl1qz4rgp

niet de knop indrukken maar omzetten. Die wil ik wel op mijn toetsenbord hebben. Of beter mijn afstandsbediening, dat ik hem ook op andere mensen kan gebruiken. Dat zou best een krachtig middel kunnen zijn voor zowel goed gebruik of in de verkeerde handen misbruik.

Een hoop speculaties over een knop die deze aardbodem niet gaat vinden. Mensen ik wens u allen een fijne werkdag en een goed weekend tegemoet.

Groeten,

Plectra

 

0