**op 23 november 2016 is Eelco, gesteund door zijn naasten, in alle rust overleden. Zijn euthanasiewens is op…

Warcraft, Legion, verjaardag en schot in de zaak

17-7-2016

Vanmiddag vlak voor het eten verschrikkelijk uitgevallen tegen m’n ouders. Vooral tegen m’n vader die het echt niet verdiende. Alle stress en opgekropte emotie van de afgelopen dagen kwam er ineens uit. De trigger: een lullig usb-kabeltje. Mijn ouders zijn om het voorzichtig uit te drukken niet echt heel handig met de moderne techniek. En ik heb dit dus altijd voor hen onderhouden. Maar ja, ik ben er straks niet meer, dus wie gaat het dan doen? Ik weet dat dit niet mijn probleem is, maar had ik u al eens verteld dat loslaten niet echt mijn sterkste kant is? Ik zal het toch echt heel snel moeten gaan leren, want binnenkort moeten ze het toch echt allemaal zelf doen.
Mama blijft vanavond bij mij slapen en ik heb een oxazepam ingenomen. Want ik vertrouw mezelf niet 100%, om helemaal eerlijk te zijn. Maar ik moet nog eventjes volhouden…

25-07-2016

Terwijl bezig was met een afspraak ging mijn telefoon; een nummer dat ik niet kende. Ik heb hem naar voicemail laten gaan. Na de afspraak luisterde ik mijn voicemail af en hoopte dat het de kliniek zou zijn. Dat was zo. Op 3-8 komen ze op huisbezoek voor een gesprek. Ze zouden ook nog terugbellen vandaag en daar wacht ik nu op. Voel me dubbel: erg opgelucht dat er schot in de zaak komt en ik een datum voor de volgende stap weet. Maar meteen ook zeer gespannen. Nou ja, gaat vast wel goed komen.

29-07-2016

Vannacht niet geslapen, ben superduf. Gelukkig is er nog geen bezoek voor mijn verjaardag. Om eerlijk te zijn heb ik er nog helemaal geen zin in. Maar wie weet komt dat nog wel als er mensen zijn.
Wel een beetje raar idee, je verjaardag vieren terwijl je weet dat het je laatste verjaardag is. Maar ergens voelt het ook wel heel erg goed. Ik weet het gewoon echt 100% zeker: ik ben er helemaal klaar mee.
Ben een beetje World of Warcraft aan het spelen, ik heb een beta-key voor Legion. Het speelt wel lekker weg. De release is op 30 augustus. Ik denk wel dat ik die ga halen, maar ik denk niet ik dan heel lang Legion kan spelen. Of moet ik zeggen ‘ik hoop dat ik het dan niet heel lang kan spelen’?

0