**op 23 november 2016 is Eelco, gesteund door zijn naasten, in alle rust overleden. Zijn euthanasiewens is op…

3-9-2016

Weinig te vertellen, normaal is geen nieuws goed nieuws, maar in mijn geval is geen nieuws zwaar klote. Er is gewoon niets gebeurd sinds het laatste gesprek, ben nog steeds aan het wachten op de uitnodiging van de psychiater. Hopelijk komt die komende week. Ik vraag me echt af of ze dit soort geintjes (het elke keer lang laten wachten) ook flikken bij mensen die zichtbaar lijden…. Nou ja, zal niet meteen het slechtste denken.

11-9-2016

Laatste week wel veel gebeurd, maar door omstandigheden niet kunnen bloggen. Korte samenvatting van de omstandigheden. Ik ben gestopt met mijn taken als voorzitter van de cliëntenraad. Bij Zorgbelang ben ik met alles gestopt behalve het onderhoud van Broedplaatsz en het bloggen natuurlijk. Deze beslissingen hakten er natuurlijk erg in. Ben afgelopen dinsdag geheel volgens afspraak gebeld door de kliniek, toen was er verder nog geen enkel nieuws. We hebben wel een nieuwe belafspraak gemaakt. Ben ook gebeld door de psychiater daar heb ik donderdag een afspraak mee. En morgen heb ik een onderzoek van de hersenbank, de MINI+ een verschrikkelijke vragenlijst, die ik, als ik eerlijk ben, niet betrouwbaar en te makkelijk te beïnvloeden vind.

Iemand in mijn omgeving heeft het de laatste dagen heel erg moeilijk gehad. Ik ben daar veel mee bezig geweest, zoals aanwezig zijn als dingen regelen. Die persoon is me daarvoor heel dankbaar. Dat is natuurlijk fijn om te horen, maar ook zo moeilijk, want het geeft me elke keer weer het gevoel dat ik mensen in de steek laat en aan het verraden ben. De zin: “Ik zou niet weten wat ik zonder jou had gedaan” is nu een heel moeilijke om te moeten horen.

15-9-2016

Vandaag psychiater geweest, lang verhaal kort, hij ziet geen bezwaren. Zal binnenkort meer schrijven.

0