Geboren 10-04-1997. Vanaf mijn 2de levensjaar zijn er al hulpverleners in mijn leven en vanaf mijn 6de tot…

Ik heb mezelf nooit mezelf de vraag gesteld is dit niet mijn familie of hoor ik hier niet. Toch is er iets gebeurt waardoor ik me bedenk of die familie wel mijn familie is. Ik weet niet wat ik met dit gevoel moet maar het is er wel. In mijn derde blogs heb ik al gesproken over de vreemde in mijn leven. Door wat er gebeurt is begin het steeds meer te lijken alsof het een vreemde is. Ik ben nog steeds in shock hierdoor en alles voelt zo gek.
Dit is het zoveelste wat er op mijn bordje bijgelegd wordt. Al heel mijn leven gaat het zo. Na al die jaren had ik gehoopt dat het op zou houden. Ik dacht na alles wat ik meegemaakt heb dat er geen shock momenten bij zouden komen maar helaas.
Dit is ook een van de redenen dat ik zo weinig blog. Doordat dit nog speelt en er meer mensen bij betrokken zijn kan ik er niet zoveel over bloggen.

0