Hallo allemaal,Ik zal mijzelf voorstellen mijn naam is Charissa Fens, ik ben 24 jaar en ik woon in…

11 maanden geleden was het voor mij duidelijk er moest iets veranderen op deze manier kon ik niet door gaan. Na een lange tijd nadenken stuurde ik mijn eerste mail naar drie verschillende geleidehondenscholen in Nederland.

Binnen twee dagen had ik reactie van 2 van de 3 scholen de derde school nam pas naar drie maanden contact met mijn op. Mijn keus viel op Desudo de mail die ik van hun terug kreeg sprak mij aan ik voelde mij er prettig bij en tijdens het gesprek dat er met hun volgde werd het gevoel dat ik graag een hond van hun school zou willen alleen maar sterker.

Ik wou zo ontzettend graag een geleidehond maar je kan iets nog zo graag willen dit is niet binnen een paar weken rond. Zeker niet als het er soms op lijkt dat de zorgverzekering mij altijd tegen moet zitten. Altijd als er een aanvraag voor mij wordt ingediend blijkt na een aantal weken dat de papieren verdwenen zijn ik heb hoop dat, dat deze keer niet gebeurt maar jammer genoeg blijkt naar 6 weken dat de papieren inderdaad weer kwijt zijn.

In december krijg ik dan via de telefoon te horen dat mijn aanvraag is  goedgekeurd het is nu wachten op een papier waar dit zwart op wit staat zoveel weken later en ook heel veel telefoongesprekken later komt het papier dan toch binnen.

Het echte wachten kan vanaf dat moment beginnen ik heb zekerheid dat ik een geleidehond ga krijgen het is nu alleen afwachten wanneer dat hij of zij er klaar voor is. op 12 juni ben ik naar Desudo geweest om kennis te maken met de hond die ze voor mij hebben uitgezocht.

Ze hebben mij voorgesteld aan Nancy een blonde kruising tussen een labrador en een golden retriever. Ze is geboren op 3-5-2011 en nu dus 25 maanden oud. Nancy is een ontzettend lieve hond  waar ik mij gelijk prettig bij voelde ik wil haar graag beter leren kennen en met haar op pad gaan. Op 29 juli komt ze definitief bij mij. Nog 5 weken en 6 dagen wachten en dan komt ze.  

0