Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

GGZ, Ik had nooit gedacht dat ik daar over succes zou kunnen praten. Of beter gezegd dat ik zelf zou praten over actuele onderwerpen. Chaos is een actueel onderwerp, maar is tot op heden nog niet terug gekomen. (klop klop). Nu ik een goed ritme heb en goed functioneer merk ik dat ik slecht in slaap. Ik ben al aan het minderen met suikers en cafeïne. Tot heden heeft dat een minimaal effect. Ook probeer ik een vaste 8 uur te slapen. Mochten alle opties die ik heb nu niet werken heb ik een last resort. Dat is meditatie, dat heeft me al meerdere keren uit de brand geholpen alleen werkt het alleen als ik elke avond doe mediteren. Dat is voor mij lastig om daar ritme in te leggen. Verder had ik een aantal dagen geleden wel een nieuwe ervaring. Ondanks alles goed gaat behalve het inslapen had ik laatst een opgefokt gevoel. Kort lontje kun je wel zeggen. Na het praten met de begeleiding ben ik tot een conclusie gekomen dat de oorzaak bij het slecht inslapen ligt. Een nacht bijna niet slapen en op nuchtere maag naar Tilburg fietsen en terug heeft denk ik z’n tol genomen. Gelukkig was dat gevoel maar van korte duur. Dat gevoel is vroeger wel een hele tijd aanwezig geweest, dus het was even schrikken.

Ik heb het gevoel dat de gesprekken bij het GGZ niet heel veel helpen qua stappen naar voren. Daar in tegen helpt het wel met de gezette stappen om die te bespreken en een plaats te geven. Hoe dan ook het gevoel is bijna als of ik helemaal opnieuw begin bij het GGZ. Tot nu genoeg GGZ.

Kerst, Het is alweer bijna kerst. Dus dat wil zeggen gezellige tijd en familie. Die combinatie kan ik niet altijd leggen. Maar deze kerst ga ik voor het eerst echt mee doen met de familie. Een hele dag vertoeven bij familie. Dat wordt lastig maar moet wel lukken. Een dijk goede muziek en een koptelefoon op plus de oplader van me telefoon en misschien m’n gitaar. Wish me luck.

Goetjes,

Plectra