Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Hallo Beste lezers,

GGZ. Zoals jullie weten ben ik weer naar het GGZ gegaan. Voornamelijk voor m’n chaos. De gesprekken gaan goed. Ik heb er ook een goed gevoel bij. Voor mij is het nog even afwachten wat het voor meerwaarde gaat hebben, gezien mijn chaos nog steeds niet terug is gekeerd *klop klop*. Dat Wil niet zeggen dat ik geen STRESS ervaar. De afgelopen weken voelde wel echt als een test. Veel dingen zijn gebeurd waar ik voorheen van in de chaos zou schieten. Dus dat is al een achievement unlocked. De dingen die mij stress hebben bezorgd zijn o.a. de hectiek bij Jong at Work. De afspraken die ik heb lopen bij zowel GGZ als andere instanties. Plus het vallen met de fiets. Ja de dag dat het hectisch was bij Jong at Work en ik een gesprek had bij het GGZ. Van jatw naar het GGZ toe fietsen was moeilijk denk ik. Ik was vergeten hoe ik moest fietsen en viel op me zij, waarna ik al schuivend een stoeprand op gleed. Me zij lag open en me bovenbeenspier voelde alsof ie tussen me botten zat bekneld. Als ADHDer is het soms moeilijk om te concentreren, in het GGZ gesprek was ik dus constant afgeleid.

Soow wat een blok tekst, goed laat ik eens even een totaal ander onderwerp aankaarten. Schoenen ^^

SAMSUNG

Mijn eigen gecreëerde Nikes zijn binnen. En ja als signature staat er Plectra en Plectri op. Goed hier kan ik vrij weinig woorden over kwijt dus we gaan naar het volgende onderwerp.

Familie. Omdat het de afgelopen weken wat stressvoller en stroever ging heb ik geen contact gehad met m’n ouders. Nja alleen via whatsapp dat me oma in het ziekenhuis ligt. En sinds dien is iedereen allemaal waarom ga je der nie naar toe. Als je niet gaat dan krijg je spijt bla bla. Fack it, ik ga wel pas als ik uit me stress ben en er zin in heb. Om niet meer woorden vuil te maken dan nodig is dit het einde van een blogje.

Groetjes, Plectra