Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Elloow allemaal,

Ik ga maar gelijk met de deur in huis vallen. Het gaat goed, en met goed bedoel ik GOED. Al in geen weken geen chaos gehad. *klopt af*. Ik sta er zelf van te kijken.

Mijn ritme is ook goed. Ik slaap op tijd en slaap de volledige 8 uur die ik nodig heb. Daarnaast ben ik gewoon bij #JongatWork en heb ik thuis ook alles op orde. Wat mij een hoop rust geeft is mijn leefomgeving opruimen. Daaronder valt dus heel m’n huis. De huiskamer is aanzienlijk netter en de keuken is … nja wie wil nou niet in zo’n nette keuken koken.

Mijn eigen kamer heb ik laatst ook goed onderhanden genomen. 4 wasmachines vol met was. Alles opgeruimd en schoongemaakt. Nu ik dit allemaal aan het typen ben moet ik zeggen dat ik er zelfs van schrik. Poetsen en opruimen was nooit mijn sterkste kant. Dat opruimen werkt voor mij rustgevend en geeft me ook een zelfstandig gevoel, dat er denk ik ook voor zorgt dat m’n ritme ook in orde blijft.

Dat die chaos nu weg is en al een tijdje niet is geweest wil natuurlijk niet zeggen dat ie helemaal foetsie is. Daarom heb ik een aantal gesprekken gepland bij het GGZ om nader te onderzoeken waar de chaos vandaan komt en wat ik er aan kan doen om er voor te zorgen dat de chaos minimaal blijft.

Mijn gevoel over het GGZ is aanzienlijk beter dan voorheen. Nu ik een positief gevoel heb over mijn weg binnen het GGZ, heb ik vertrouwen in succes. Nooit gedacht dat ik GGZ en Succes in een zin zou zetten. …

Zoals jullie misschien wel weten heb ik weer een poging gedaan tot vloggen. Vloggen is een leuk iets, maar het is niet iets dat ik met regelmaat zal doen. Natuurlijk als Kevin bij #JongatWork is met camera zullen we vaker een dual-vlog maken. De positieve reacties over de eerste dual-vlog waren top, thanks daarvoor!

Dit was mijn blog voor vandaag. Een fijne dag allemaal.

Groetjes,

Plectra