Hallo allemaal,Ik zal mijzelf voorstellen mijn naam is Charissa Fens, ik ben 24 jaar en ik woon in…

Toen ik zeker wist dat er een geleidehond in mijn leven zou komen. Besloot ik dat ik iets terug wilde doen voor de school waar dat mijn hond vandaan zou komen.

De situatie in Nederland is zo: dat de totale kosten voor een geleidehond €25.000 zijn. De zorgverzekering betaald €18.000 de resterende €7.000 moet de geleidehondenschool zelf bekostigen. De geleidehondengebruiker krijgt de hond kosteloos. In principe hoef je dus niets te betalen.

Ik besloot dat ik geld in ging zamelen. Op 12 juni 2013 tijdens de eerste ontmoeting met Nancy kon ik een bedrag van €1012 overhandigen.

Eind 2013 kreeg ik te horen dat bij het bedrijf waar mijn vader werkt ze een goede doelen avond gaan organiseren. Het geld dat opgehaald word dat is voor Desudo. Dat vond ik heel bijzonder. Ik gaf aan ook graag mee te willen. Dit werd ontvangen als een leuk idee en het leek de mensen die het organiseerde ook leuk als ik wat zou vertellen over de school en nancy. Dat is geen probleem en vind ik alleen leuk om te doen.

Zo ging ik gisterenavond 25 januari op pad. Het was een casino avond. Eerst mocht er even gespeeld worden. En daarna heb ik uitleg gegeven over wat het goede doel nou precies is. Waarna Nancy ook nog een lekker bot heeft gekregen.

Een van de spelleiders was wel benieuwd of ik ooit roulette had gespeeld. Nee dus niet, hij heeft mijn stapje voor stapje uitgelegd hoe het in elkaar zat. Op het einde van de avond snapte ik het. er werd gespeeld met nep geld en dat raakte maar niet op. Dus hij heeft het of heel goed uitgelegd? of ik had gewoon heel veel geluk?

Aan het einde van de avond werd verteld dat er een totaal bedrag van €1000 opgehaald is. €750 is opgehaald op de avond zelf en de personeelsvereniging die rond het bedrag af naar €1000. Een super opbrengst!

0