Geachte lezer, Mijn naam is Kevin van boxtel ( ook wel bekend als abilify013 ). Ik doe mee…

Beste lezer,

Mijn naam is kevin en ik zit al een tijdje te denken om te gaan bloggen, echter is het er nog niet toe gekomen omdat ik me niet helemaal 100 % voelde. Maar desondanks gaan we vandaag beginnen!!

Kort over mij

Naja ik ben dus Kevin en ben 20 jaar. Nog 20, want maandag wordt deze jongen 21. ik ben geboren met een psychotische stoornis. Dit betekend dat ik dingen zie en hoor die er niet zijn.  Dat ik waanideen en gedachtes heb. Ik ben ook een tijdje heel paranoide geweest en heb achtervolginswanen gehad. Gelukkig voor mij ben ik een heel realstisch persoon en kan ik er best makkelijk mee omgaan. Zo heb ik bijv int verleden wel eens armen onder mijn bed uitzien komen, maar ik bedacht me toen : ik heb er zelf niemand ondergelegd dus de kans dat er echt mensen liggen is nihiel. Ik ben er ook heel open over dus als je vragen hebt kun je die altijd stellen aan mij via hier of twitter. ( abilify013 )

Wat doe ik tegenwoordig

Ik zit al een tijdje bij jong@work waar ik begon als hoofd PR en uiteindelijk alles en niks ben gaan doen. Hiermee bedoel ik dat ik eigenlijk help waar ik helpen kan. Moet er een flyer gemaakt worden dan doe ik dat en als iemand hulp nodig heeft met kleding na het goede doel brengen loop ik wel mee.

Hiernaast ben ik actief bij het jongerenpanel van zorgbelang. Hier ga ik mee na themaavonden of help met het organiseren van een themaavond. En zo af en toe ben ik voorzitter van de vergadering, maar er komt dus wel steeds meer op me pad en zijn veel aant plannen. Zoals een film waaraan ik mee ga werken en nog veel meer. ( ik zal hier jullie vast wel van op de hoogte houden )

En dan natuurlijk niet te vergeten het TwitterProject!! Een mooi  project om de wereld te laten zien dat ondanks een beperking er altijd nog successen te behalen vallen int leven.

Tot slot

Naja tot slot hoop ik dat jullie verlangen naar meer info, want ja je wordt in deze maatschappij nog niet genoeg doodgegooid met info. Ik zal waarscheinlijk zo nu en dan op me blog gaan neerzetten over wat ik denk wat me bezighoud en wat ik meemaak. Wil je nog meer weten dan dat laat het me weten want dan zal ik natuurlijk even de tijd nemen om het gewenste onderwerp uit te lichten vanuit mijn perspectief.

0