Hallo allemaal,Ik zal mijzelf voorstellen mijn naam is Charissa Fens, ik ben 24 jaar en ik woon in…

Nancy heeft mij nu al bewezen dat zei het verschil maakt tussen ja en nee zeggen. Naast dat ze een echt maatje is en mij ontzettend helpt geeft ze mij opnieuw zelfvertrouwen. Niet langer onzeker hoeven te zijn om wat je tegen komt.

Een paar weken geleden kreeg ik een uitnodiging voor een BBQ van broedplaatsz. ik wou wel graag deze mensen beter leren kennen. Na enig twijfelen vulde ik de datum’s in dat ik kon. Er werd een datum geprikt ik had geen idee waar ik heen moest dat werd dus vragen. Ik kreeg een uitleg maar als je ergens niet bekent bent dan loop je snel verkeerd en aangezien ik Nancy moet aansturen had ik er niet zoveel vertrouwen in dat dit in mijn eentje zou gaan lukken.

Maar dat was geen probleem ik mocht bellen als ik bij de bushalte was en dan zou ik opgehaald worden. Zo gezegd zo gedaan we gaan op pad, naar de bushalte toe, overstappen naar een andere bus, bellen en even wachten tot dat we opgehaald worden. Met een beetje hulp gaat het allemaal goed hij geeft aan hier links, rechts of over steken ik zeg het tegen Nancy en zo komen we waar we willen. Een stukje laat ik Nancy opnieuw want ja met mijn hoofd in een boom lopen is niet helemaal de bedoeling. hoogte obstakels blijven voor een geleidehond lastig maar de tweede keer liep ze er netjes langs.

het is een gezellige avond geweest, ik ben blij dat ik geweest ben en zo de mensen heb kunnen leren kennen waarvan ik normaal hun tweets en blogs van lees.

0