**op 23 november 2016 is Eelco, gesteund door zijn naasten, in alle rust overleden. Zijn euthanasiewens is op…

Hier is die dan (eindelijk). De nieuwe site van Broedplaatsz, stiekem zo maar op een woensdagmiddag online. Oke ik zal eerlijk zijn, hij is nog niet helemaal af. We werken nog aan een paar kleine details en ik verwacht dat we ook nog wel een paar dingen gaan tegenkomen waar we niet op gerekend hadden, maar toch. Een heel klein blogje van mij, gewoon omdat ik de eerste wil zijn die op de nieuwe site een blog zet.

De site is gemaakt door I-connecT, en ik kan ze echt bij iedereen aanraden. Een Sociaal Maatschappelijk Verantwoorde onderneming zoals dat dan zo mooi heet. Waar volgens hun eigen website de mensen “net even iets anders zijn”. Nou dat past dus mooi bij ons van BroedplaatsZ. Ik ervaar de samenwerking als heel positief en ze zijn gewoon goed in wat ze doen. Iets dat ik persoonlijk belangrijker vind dan sociaal maatschappelijk verantwoord. Detlef, Leon en iedereen daar heel erg bedankt.

Tijdens de voorbereidingen heb ik veel van de oude blogs van onze bloggers herlezen. En elke keer was ik weer onder de indruk. De openheid en eerlijkheid bleef mij elke keer weer verbazen. Van sommige bloggers hebben we afscheid moeten nemen. Soms door negatieve omstandigheden, vaak ook door positieve. Maar ze zullen altijd deel uit blijven maken van de BroedplaatsZ “familie”

Ik begin geloof ik sentimenteel te worden. Tijd om te stoppen. Ik wil iedereen die de afgelopen jaren zijn tijd en energie aan ons heeft geschonken heel erg bedanken. We hadden het niet zonder jullie kunnen doen en ik hoop dat jullie, net als mij, door de nieuwe site die energie blijven houden. Drie mensen wil extra bedanken. Omdat ze voor mij tijdens mijn BroedplaatsZ avontuur tot nu toe zo belangrijk voor me zijn geweest en ik mezelf serieus afvraag of ik het zonder hun ooit had kunnen doen, of zelf maar aan begonnen was. Els, Ineke en in het bijzonder Elmira, wij zullen altijd op een heel bijzondere manier verbonden blijven.

0