Geachte lezer, Mijn naam is Kevin van boxtel ( ook wel bekend als abilify013 ). Ik doe mee…

hoi ik ben kevin. ik ben lang stil geweest, maar het is ook stil hier.

Zoals vele weten is er wel degelijk iets mis met mij. Naast dat ik dingen hoor en zie die er niet zijn. Ik, ik ben kevin en het lukt mij gewoon niet. ik zal mijn best doen om het uit te leggen. Het ligt nogal gevoellig en ik praat er echt niet graag over. Maar mocht je dit lezen… graag voorlopig niet over beginnen als ik voor je sta. Mij kennende maak ik uit paniek een grap lul erover heen en lok mezelf de kamer uit. Ik ben kevin en ik ben niet klaar voor de grotemensenwereld.

Waar moet ik beginnen.. elke dag dat ik alleen hier zit? of hoe ik mijzelf het zo lastig maak? Depressie? psychoses? ik weet het niet. Ik weet dat ik emotioneel op een kindje lijk.. Maar dit is gewoon pure angst.

het is nu 01:06 ik lag in bed.. ik kreeg net als elke 2 dagen ontzettende jeuk over mijn hele lichaam. ik zeg steeds tegen mensen dat dit komt door mijn stoornis of gevoellige huid. Ookal weet ik zelf dat dit komt door pure stres. deze stres houd mij wakker. Ookal zou hierdoor mijn stoornis erger moeten worden voor mij gezien dan. Het is stil echt stil.. stemmen zijn savonds steeds vaker weg. Ze zijn er vaak als ik onder mensen ben. En dan kan ik me niet meer focusen, omdat ik hun dan moet vragen niet te gaan. Want het is zo stil. Er is nu ruimte voor mijn eigen gedachten. Mijn stem. Kevin is aan het woord. Maar kevin is iemand die niet zo vrolijk is. Kevin wordt overal boos om. Ik kan niet eens tv kijken zonder elke 5 min te schelden over hoe dom ik mensen vind. Ik erger mij aan alles wat niet klopt. Ik wordt boos op dingen die ik nooit zal veranderen. Ik wordt intens boos als er iets gezegt wordt of iets gebeurt wat onzin is.

Vaak hebben mensen het over hun dromen en passie. Maar dromen is juist raar. Ik heb wel eens verteld dat voor ik ga slapen ik een verhaal verzin voor mijzelf. Ik beeld in hoe ik dingen zou willen. Hoe ik dingen had moeten doen. Ik ben kevin en droom er elke dag van. Dat als ik wakker wordt dat ik een ander mens ben. Dan wordt ik wakker… ik voel me meteen klote.. want ik ben kevin.

ik ga na de wc en kijk in de spiegel. Ik zie kevin dus ik ben kevin. Het kost mij veel energy om mezelf aan te kunnen kijken en geen haat te hebben. Want ik zie kevin niet als een aardige jongen. Ik zie kevin als een achterlijke. Een die niks heeft bereikt. Een die zomaar dood kan gaan en over 10 jaar staat er misschien nog ergens een kaartje en zeggen mensen dingen over mij. Maar wat laat ik na? Ik ben kevin en elke avond wens ik dat ik een ander was. Iemand die 1 keer overal in de wereld te zien is. Gewoon 1 keer wereldwijd op tv voor 1 uur. Dat ik vertel wat ik zie.. Dat het helal zo perfect in elkaar zit. Alles draait zo prachtig om elkaar heen. Maar wij als mens hebben het gewoon echt verpest. Kijk hoe wij leven. Een mensenleven is tegenwoordig geld waard? Het draait alleen om geld. Maar hoe dan? want geld is een leugen. HET bestaat niet eens. Papier zegt meer over mij dan een gesprek? Want als ik mijn id niet toon krijg ik geen tabak? als ik geen sofinummer heb besta ik niet? want als ik op papier er niet ben, dan besta ik niet. Dit maakt mij zo boos! Vooral omdat ik niks geef om geld en papier. Toch wordt je ermee dood geslagen. Mensen zijn vervangbaar.. Dat komt omdat er zoveel zijn. Varkens, koeien en kippen kunnen we doodmaken zovele we willen? Want ze zijn vervangbaar, omdat er zoveel zijn.

Tegenwoordig praten ze overal over gelijkheid van geslacht. Terwijl wouw waarom praten we hierover? Echt de helft van de argumenten over gelijkheid gaan over dat vrouwen boven mannen willen staan.. Die feministen gaan te ver. En nee ik zeg dit niet omdat ik een man ben. Ik zeg dit omdat je godverdomme na moet denken voor je, je eetgat opend. Dat geld voor iedereen. Man en vrouw dus.

Maar mooi dat ik niet de enige ben die boos is op onzin.. Overal maar ook echt overal klagen mensen. Het is ons ding blijkbaar.

Ik ben kevin en ik droom elke avond voor het slapen gaan dat ik een ander mens ben. Ik droom over fantasie werelden, over superkrachten en over hoe ik kan verdwijnen. Ik ben depresief ja, maar dat ben ik al zolang ik me herriner. Ik zeg niet ik wil dood ofso. Want ik weet niet wat hierna komt. Ik wil gewoon rust.

Ik droom zovaak over het leren overleven ergens waar niemand is. Gewoon een hutje ergens waar niemand komt. En overleven zoal een mens hoort te doen. Niet al die blikken krijgen van: die jongen is lui en werkt niet Die jongen voegt niks toe aan de maatschappij. Welke maatschappij? Die grote papiere illusie?

Als je al tot hier komt zul je wel denken: deze jongen heeft hulp nodig. Of waarom is hij weg bij het ggz? heeft het ggz hem niet geholpen?

Ik zat bij het ggz voor mijn stoornis. Ikzelf ben bewust volledig dat onderwerp ingegaan. Ik heb bewust mijn ergste kwalen voor mijzelf gehouden. Waarom?

ik heb geen zin om een blok te zijn aan iemands been. Ookal is het hun werk in deze papier wereld. Ookal willen ze mij oprecht helpen. Ik wil het niet. Het is mijn hoofd, mijn gedachten en ik lost dit zelf op. Denk ik… want na 23 jaar waarvan ik ongeveer 18 jaar redelijk geheugen heb. Heb ik geleerd dat je er alleen voor staat. Zelfs stemmen laten je uiteindelijk in de steek.

Ik ben kevin en ik klaag en zeur over alles. ik ben kevin en ik haat zoveel dingen. Maar er zijn ook leuke dingen klopt. Jammer voor jou dat dit hele lange verhaal daar niet overgaat. Vooral omdat het dan een kort verhaal zou zijn.

ik ben kevin en waarschijnlijk schiet ik in paniek modes zosnel ik weet dat iemand het heeft gelezen. Dan is het verhaal zo verdwenen. Dan staat het niet meer op papier dus is het er niet.

ik ben kevin en mijn grootste gave is het verbloemen van alles.

ik ben kevin en mijn grootste valkuil is het verbloemen van alles.

vaak zeggen emnsen: als je je leven een cijfer moet geven wat zou het dan zijn?

vanaf vandaag is mijn antwoord: Ligt eraan wie het nakijkt.

Ik kan niet zeggen dat ik altijd ongelukkig ben. Soms wordt je afgeleid en lijkt het even anders te zijn. Tot je alleen in bed ligt. Bang onder de dekens. Want niemand weet wanneer er ineens iets door de muur komt en je komt halen.

01:41

ik ga slapen want na die laaste zin hoorde ik ineens 3 dingen en ik type nu heel snel voor het te laat is. Ja ik ben bang voor helemaal niks en het zit in mijn hoofd.

Soms ben ik blij dat ik wakker wordt en kan kijken of ik nog heel ben.

slaap lekker en ik zie je bij daglicht.