** Op 12 juni 2013 heeft Elmira in allerust en op een waardige manier afscheid genomen van het…

pijn, verdriet, boosheid, teleurstelling, triggers naar het verleden. weglopen bij de bijeenkomst omdat ik alle indrukken en mijn impulsen niet meer voldoende kan filteren. mijn hoofd loopt over en ik kan er nauwelijks over praten. maar het moet, het moet mijn systeem uit. geen gekke dingen gaan doen Engel, doorademen, koffiedrinken, schrijven.

waarom heb ik verdomme dat blog Respect voor je medemens, over inzet van ervaringsdeskundigheid online gezet?want precies dat waar ik bang voor was is gebeurd. rationeel weet ik heus wel dat het een krachtig goed geschreven en gebalanceerd, weloverwogen blog is.dat het niet mijn probleem is. het voelt alleen niet zo. het voelt alsof ik mezelf gratis en voor niets op de slachtbank leg,

want weer wordt er over mij gepraat, over iets wat ik gedaan heb. over mijn hoofd heen, achter mijn rug om. en daarna krijg ik het uiteindelijk ook te horen. maar niet van degene die zich tekort gedaan voelt. terwijl mijn naam, twitter, email allemaal bekend zijn.

beleidsmedewerker en gemeente Gilze Rijen, bij deze de uitnodiging om met mij persoonlijk in gesprek te gaan. liefst over een paar weken, als ik mijn hoofd weer een beetje op orde heb.

0