Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Vandaag niet naar het werk gegaan. De begeleiding heeft me te laat geprobeerd te wekken. En dan is opstaan al lastig, gezien ik al een hele tijd niet lekker in me dag en nacht ritme zit. Dus ik wordt wakker met een rot gevoel dat ik niet af heb gebeld of überhaupt nog iets aan me ochtend zou hebben gehad.

Over rot gevoel gesproken. Klinkt gek maar sinds ik niet meer bij mijn ouders woon, plegen er steeds meer mensen om me heen zelfmoord. Mensen die ik gezien heb, gesproken heb en mee gelachen heb. in bijna 2 jaar tijd zijn dat 4 mensen. Dat is toch gek?

Wat overigens niet gek is maar wel irritant, dat is het telefonische gesprek voor dat je op intake mag bij het GGZ. Laatst heb ik er een gehad. Ik ken heel de persoon niet (wat nog kan). Ze loopt een standaard stappenplan af. Plus de vragen die ze stelt zijn heel erg persoonlijk en zeg je niet zo maar in een keer uit het niets tegen een of andere doos binnen het GGZ. Ik wel. Waarom? Omdat ik gek van mezelf wordt. Vaak geen kant meer op kan. Geen adem ruimte. Geen rust om te denken. Druk in de weer en wind. Vaak zo druk in me kop dat ik lichamelijk gewoon kalm ben. Met een duistere blik op het leven kijken.

Ik begrijp het niet. Ik leef nu 21 jaar en heb nog steeds geen toekomst visie. Mij interesseert het niet of ik nu vroeg of laat dood ga. De dingen die ik doe doe ik omdat anderen het van me verwachten. Dingen voor mezelf doen? Nooit gekund en nooit tijd voor gehad.

Wonen bij het RIBW, allemaal heel leuk en aardig. Mooie woonplek één fijne huisgenoot. Vaak grappige en sociale begeleiding. (Paar uitzonderingen). Werken bij JongatWork, wat al beter is dan al mijn andere baantjes. Gezien ik hier wel gewoon naar toe ga als ik redelijk in me ritme zit. Begeleiding thuis zegt ook dat ik het allemaal goed doe. Het gaat allemaal beter. Bullshit! Hoe meer zij denken dat het goed gaat hoe geschifter het in me kop ga worden.

Toekomst is in mijn woorden de Definitie van Onmogelijk!

Ja mensen ik ben suïcidaal.

 

Plectra

0