Geachte lezer, Mijn naam is Kevin van boxtel ( ook wel bekend als abilify013 ). Ik doe mee…

Nou zoals jullie weten heb ik dus last van stemmen in mijn hoofd. Ik zal eerst kort uitleggen hoe ze zijn ontstaan, hoe mijn belevenis is, wat ze zoal zeggen en wat er veranderd is.

Het ontstaan van stemmen/belevenis:


naja eerlijk gezegd is het ontstaan niet echt outa nowhere gekomen, maar er langzaam ingeslopen. Ik kan me niet herinneren hoe het is zonder die gezelligheid in me kop. In het begin kan ik me wel herinneren dat ik een soort iets in me hoofd creëerde waartegen ik praatte als ik eenzaam was. later werd dit een soort duivel/engel verhaal. een goede en een slechte Kevin stem die vertelde wat ik moest doen. ikzelf luisterde naar de goede int begin, maar heb ook me tijden gehad ( zoals laatste weken ) dat ik na de slechte luister. het vervelende is, is dat als iets met jou stemgeluid iets maar vaak genoeg herhaald dat je het geloven gaat. Later ben ik tegenkracht gaan bieden, maar kwam er steeds meer bij kijken. Een stem die me vertelde hoe ik lopen en zitten moest, een die me vertelde dat overal mensen waren en hoeveel en wat ze deden. Het is soms zo erg geweest dat ik gesprekken met mensen niet volgen kon omdat ik ondertussen een discussie had met mijzelf over wat ik ging zeggen tijdens het gesprek.

het vreemde is dus dat het niet echt meerdere persoonlijkheden zijn, maar aftakkingen van emoties. Daarom kom ikzelf vaak emotieloos over, omdat ik zelf nog moet kiezen na wie ik luister voor in antwoord op sommige dingen. dus soms ben ik woedend om niks en totaal gelukkig 2 sec later.

even tussen door!


ik wordt bijv. ONTZETTEN PANISCH van het verkeer. Mensen die me rechts inhalen over de busstrook/ mensen die me inhalen over doorgetrokken streep. Terwijl ik daar 50 rij als je maar 30 mag. IK snap dan NIET dat je dan met 60 MIJ MOET inhalen. Net als laatst in de bus! Dan betaal ik voor de bus ( zoals dat hoort en wat VEEL te duur is ) en dan gaan mensen via de achteringang de bus in doen ze alsof ze inchecken met hun OV. ze hadden legen handen en gaan dan lekker nep doen en waarom? omdat ze te lam zijn om te betalen!

wat er veranderd is met me stemmen:


mijn stemmen gingen over het algemeen over mij. Wat ik moet doen zeggen vinden denken voelen. Maar laatste tijd gaan ze over andere lopen lullen. dan praat ik met iemand en hoor ik in me hoofd: dat hij zijn bakkes houd/ dat die lekker ergens anders gaat lopen huilen/ GVD pleur op man. en zo nog veel meer. Hierdoor ben ik dus snel afgeleid en zit ik dus met mijzelf in gesprek. Zeg ik tegen mezelf dingen als: hee doe normaal/ dude houd je bakkes, het is gewoon een relaxte kerel.

maar zodoende veel info drukke tijden veel stress.

verder ben ik nu echt leeg qua info en er volgt binnenkort meer

mvg,

kevin

( abilify013 en volg ons allemaal op twitter en KIJK ja KIJK mensen op broedplaatsz.nl )

0