Geachte lezer, Mijn naam is Kevin van boxtel ( ook wel bekend als abilify013 ). Ik doe mee…

hee daar is hij weer..

even update: ben al een week ziek, verveel me dood, denk de hele dag na, kijk na docu’s over ontstaan van de wereld en het vergaan ervan, lees onderzoeken en ja staar beetje na de muur.

dus vandaag. 3:03 in de morgen!

kevin zat te denken over het feit dat mannen/jongens en vrouwen/meisjes hun eigen geslacht sterker vinden dan het andere.

Maar eerst! Hoe is komt dit?

MIjn theorie:

kinderen spelen vaak met iedereen. Dit komt omdat kinderen niet moeilijk doen over wat je bent. Tot je na school gaat! waar volwassenen ineens jongens en meisjes gaan scheiden. jongens krijgen lego en meisjes een barbie… daarna is het ineens spelletjes spelen. Jongens tegen de meisjes.

maar waarom? waarom niet gewoon gemengd? agja in het begin is het nog onschuldig en ga je na de gym samen douche. en dan ineens in het gescheiden douche. Ja logisch en blablabla, maar vanaf dat moment komt er gevoel enzo. Dat maakt niks uit. want ineens is elk geslacht beter dan de ander.

NOU EN! wat kan mij het schelen wie het sterke geslacht is?

niet heeel veel, maar op tv en internet loop iedereen alleen maar te zeuren over het Andere geslacht. wie is er slimmer? wie is er sterker? wie kan dit beter en ga maar door.

Het is Echt niet dat elke man goed kan inparkeren en Elke vrouw kan de was doen. Vrouwen zijn mooi en mannen slim? hahaha kijk eens om je heen. Niks van dit klopt.

het is gewoon dat sommige mensen bepaalde dingen beter kunnen dan andere. Het heeft echt 0% met geslacht te maken. Als ik al na mijzelf kijk. bijv. Ik mag niet eens autorijden, ik ben niet berensterk, ik ben niet geniaal slim of een zuipende lompe boer. En de vrouwen die ik ken kunnen niet allemaal geweldig koken, meeste zijn slimmer dan gasten die ik ken en ze roddelen ook echt niet de hele dag.

Waarom wil iedereen beter zijn dan iets anders? waarom zou ik mijzelf beter moeten voelen dan een vrouw?

Daarnaast zit ik met nog iets dwars. Zoals dat veel vrouwen zeuren over het feit dat: mannen met dezelfde baan vaker meer betaald krijgen, mannen vaak makkelijker promotie krijgen, we in een mannen wereld leven, mannen nooit luisteren enzo..

Dames… Kijk eens in de kroeg. Er zijn vrouwen die niet eens geld meenemen omdat ze verwachten dat een man betaald. En als een meid mij ineens zoent of betast.. moet ik blij zijn.. ALS dit andersom is beland ik in de cel! En achter elke gelukkige man staat een vrouw zeggen ze.. in mijn ogen is het naast elke gelukkige man staat een vrouw.

Mannen zeuren vaak over het feit dat: vrouwen hun lichaam gebruiken om dingen te bereiken, dat vrouwen arrogant zijn, vrouwen dingen niet snappen enzo…

Mannen… als een meid der lichaam gebruikt om iets te bereiken, dan gebruikt ze eigenlijk der Brein. ze is JOU namelijk op dat moment slimmer af. Vrouwen kunnen arrogant overkomen, maar eigenlijk is het gewoon een duidelijk signaal dat ze geen zin in jou heeft en hoe meer jij dan aandringt hoe brutaler ze wordt. DUH dat zou jij ook doen als je lastig gevallen wordt. En natuurlijk snappen ze dingen soms niet. Dat heeft iedereen. Dit komt omdat niet iedereen dezelfde logica, normen en waarden hanteert in verhalen.

Dus ja.. wie is nu beter?

Als je het aan mij zou vragen.. dan zou ik zeggen:

Mannen zijn niet goed snik!

vrouwen zijn niet goed Snik!

maar combineer je dit, dan heb je een geweldige mix!

want als je deze 2 samen zet heb je een duo dat samen de wereld aan kan. Samen kunnen ze elkaar aanvullen. Samen kunnen ze van elkaar leren.

ondertussen is het 3:27..

dus ik ga zo maar weer terug na bed. En om het samen te vatten. De maatschappij knoeit een beetje met je brein waardoor je ego groter wordt. Dit hele verhaal over wie beter is is dus onzin. Maar ruzie met je vrouw/vriendin/welke meid/jongen dan ook is prima, want zo leer je van elkaar. Zo leer je anders na dingen kijken.

Dus make love not war is onzin.

Make war, try not to hurt anyone and then learn from it! – kevin van boxtel 2014