Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Hallo beste lezer, het is al weer een tijdje geleden dat ik een blog heb gepubliceerd. Ook de twitter activiteit is wat minder. Dus meer reden om een inhoudelijke blog online te zetten.

GGZ:
In bijna elk blogbericht heb ik het over het GGZ. dit is natuurlijk een actief scenario in mijn leven. Desondanks ik af en toe toch twijfel aan de meerwaarde van zo’n gesprek, blijf ik er wel naar toe gaan en heb er fijne gesprekken. Vandaag de dag “valentijnsdag” Heb ik zo’n gesprek.

 Het gesprek:
Er is niet heel veel besproken over de toekomst. Wel over de afgelopen weken. Ik realliseer me dat vergeleken met een aantal jaar geleden, ik heel wat zelfstandiger ben geworden. Ook de oplopende stress wordt niet teveel waardoor het geen chaos wordt. Fijn die realisatie, en tevens spannend. Omdat hierdoor de gesprekken hoogwaarschijnlijk komen te vervallen. De ultime test. Vroeger was er altijd een terugval na het stoppen met gesprek. Dus das spannend.
Sport:
Mountainbiking, het is de adrenaline rush en mijn methode om me koppie te legen. Fysieke inspanning is sowieso goed voor het legen van de geest. Vandaag de dag staat mijn MTB bij de fietsenmaker voor onderhoud. Nieuwe spatborden en remschoentjes maken het beest weer up to date. Binnenkort nieuwe banden aanschaffen voor het ruigere terrein. Het geluid maken van een tractor. Warm asvalt en ruwe banden. Heerlijk vind ik dat.
De zomer, Loonse en Drunense Duinen. Mijn place to be. De natuur de mensen en de kroegen. Totaal mijn ding, combineer dat met mountainbiking en je hebt een masterpiece!
“Natuur en adrenaline is goed voor lichaam en geest”
-Plectra
Rookstop:
Gezien sporten zoals mountainbiken gezond is en roken niet heb ik besloten te stoppen. Alweer! Vrij recent was ik 2 weken gestopt maar helaas was het geen succes. Dus waarom zou ik het niet nog een keer proberen. Dus bij deze ik rook niet.
“Er is een verschil tussen het vermelden van: ik ben gestopt en ik rook niet.”
-Plectra
Gitaar:
Ik heb een nieuwe gitaar, en dat wil zeggen pijnlijke vingers. Laatste dagen heel veel aan het spelen. Tot mijn verbazing kunnen mijn vingers abnormaal ver uit elkaar. Gek is dat. Op verzoek zal ik binnenkort een filmpje maken met daarin mijn nieuwe gitaar + gitaarspel. Epiphone Special II: Les Paul Vintage Sunburst. Dat is een flinke mond vol. Maar een ontiechelijk fijn exemplaar.
PB’er:
Mijn schaduw pb’er gaat binnenkort met zwangerschapsverlof. Pb’er is al een tijd afwezig. Tijd voor vervanging dacht het team. Ik vond het wel welletjes de rust en wist mezelf nog prima te handelen in de afwezigheid van mijn pb’er. Toen ik eenmaal wist over wie het ging, was ik niet heel blij. Het nieuws kwam aan als een belediging. Achja ik zou geen Robin Schuurmans heten als ik het geen kans zou geven. Dus binnenkort meer over dit onderwerp.
Dit is het voor zover mijn hoofd gaat en wil. Er is nog maar een ding te melden.
*Klop Klop*
Fijn weekend,
groetjes Plectra