Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Hallo beste lezers,

Het is al weer een hele lange tijd geleden dan ik een blog online heb gezet. Dit is omdat ik gestopt ben voor Broedplaatsz. De reden waarom ik gestopt ben met het bloggen en twitteren is omdat de meerwaarde er voor mij niet meer in zat. De meerwaarde was het van me afschrijven, maar ook het begrip en de steun van de lezers. Dank hiervoor. Al om al heb ik geweldige tijden gehad binnen het project. Gelachen en gehuild. Steun en begrip van het team hebben me veel goeds gedaan en daarvoor ben ik ze heel erg dankbaar. Maar ook de lezers deden me goed. Alleen al omdat ik wist dat mijn blog werd gelezen.

Met mij gaat het ontzettend goed, mijn zo geheten chaos is nu niets meer als een herinnering. Binnen Jong @ Work ben ik nog steeds werkzaam als mede beheerder van CCS. Sinds kort ook kartrekker voor CCS Moergestel en dat gaat allemaal goed. Goed genoeg om binnenkort m’n vleugels uit te slaan en een reguliere baan te vinden. Al om al Wauw!

Mijn vakantie en gitaren wat best wel wat mocht kosten laat me er niet van weerhouden om toch te gaan rijlessen. Ook dat is een spannend vooruitzicht. Ik weet niet of ik nog ga bloggen maar vergeet niet dat je mij gewoon mag contacteren voor vragen etc. maar goed genoeg over mij. Hierbij eindig ik deze blog en wil ik iedereen veel succes en sterkte wensen met het overwinnen van mijlpalen in hun leven, en iedereen feliciteren met het behalen van ieder zijn overwinning.

Bedankt en wie weet tot ooit,

Groetjes, Plectra \M/