Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Zo daar ben ik weer met een blog bericht. De afgelopen weken is er veel voorgevallen. Het overlijden van Elmira, de crematie van Elmira, mijn fixe keelontsteking met abces en dan sinds de 27e het beëindigen van mijn relatie.

Een aantal dingen die best wel wat met me doen, die me aan het denken zetten. De meest wisselende onderwerpen. Suïcide, rouw, vertrouwen, abces. illusies, leugens, relaties. Met daarbij de nodige emotie en frustratie.

Ik denk dat ik best wel veel voor me kiezen heb gehad en dat ik een aantal onderwerpen niet kon ontlopen. Achteraf nu het eindigen van m’n relatie nog vers is, durf ik te zeggen dat ik nergens spijt van heb en dat ik het allemaal nog goed heb kunnen handelen. Weleens waar tot hier, maar toch verder dan ooit.

De reden dat ik deze onderwerpen combineer is omdat ze vrijwel meteen achterelkaar kwamen. Het is nu bijna 12.00 uur, en zou dus wel willen pitten maar vrees of dat gaat lukken. Gedachten heersen, ipv moreel besef.
Is normaal denk ik. Na regen komt zonneschijn toch?

Hierbij eindig ik. Tot de volgende,

Plectra

0