Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Hallo beste mensen,

Allereerst wil ik iedereen bedanken die mij hebben gesteund in de afgelopen minder leuke situatie. Misschien is het niet van me “kop” af te lezen maar het liefst zou ik iedereen een knuffel willen geven, maar natuurlijk moet ik ook professioneel blijven zowel op werk als in me eigen woonvorm. Dus waarom zou ik niet iedereen bedanken via mijn blog bedacht ik mezelf enkele minuten geleden.

Iedereen bedankt! Jullie steun heeft me op de been gehouden in minder leuke situaties, zelfs nu! Het praten, de mogelijkheid om te praten op de meest bizarre tijden, ik mag blij zijn. Toch is dat echter niet zo. Ondanks alles wat er is gebeurd heb ik wel steun gehad, maar is het altijd nog ik die erdoor heen moet worstelen. Ondanks ik wel dankbaar ben, zit ik nog steeds in een niet hele prettige situatie. Ik slaap slecht Melatonine werkt nihil. Sinds m’n antibiotica is beëindigd heb ik mezelf lichtjes bezat om te kunnen slapen. Geen succes.

Roken als een ketter, dat is wat ik doe de afgelopen en waarschijnlijk de komende dagen. Overdag probeer ik zoveel mogelijk afleiding te zoeken en dat lukt. Alleen s’avonds en s’nachts is dat lastig. Moe ben ik wel, maar geen zin om te kunnen slapen. In gedachten over allerlei onderwerpen met voornamelijk een onderwerp.

Hoe mijn komende dag / dagen er uit zullen zien? Vanuit mijn point of view? simpelweg slecht. Motivatieloos, brak en gaar. Ook omdat ik wegens fixe keelontsteking thuis heb gezeten en geen kant op kon en met de afgelopen gebeurtenissen. Kwaad, gefrustreerd, verward en misschien ook wel opbouwende agressie die ik niet kan plaatsen.

In andere woorden best wel “facked up”. Maar ja wat doe je der aan? Mijn  idee is wachten tot et weer overwaait, net als anders.

Einde,

Plectra

0