Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Hallo iedereen,
Het is alweer een tijd geleden dat ik een bericht online heb gezet. Reden hiervoor is dat ik weinig thuis ben geweest de afgelopen dagen. Ik ben druk bezig geweest met de verhuizing van mijn vriendin. Verder was me koppie te rumoerig om een goed lezend bericht online te zetten.

To the point.

Natuurlijk is er in de afgelopen tijd veel gebeurd en dat zal ik hieronder even bespreken.

Eindelijk zijn mijn financiën op orde. Mijn inkomsten en uitgaven zijn bekend. Sinds lange tijd heb ik nu weer geld tot mijn beschikking met buffer. Hier naast me staat een kluisje met daarin busjes met geld. Plus vanaf nu hou ik mijn eigen kas bladen bij. Dus zoveel succes mag gevierd worden, en dat heb ik gedaan met een Corona biertje en wat borrelnootjes.

Verder staat er deze maand Mei, nog een aantal dingen op de planning. Zoals Duinrell, niet 1 keer maar 2 keer naar Duinrell. De eerste keer is als afscheid van een huisgenoot van mij. De tweede keer is het weekendje weg van het RIBW. Een heel weekend in Duinrell vertoeven, ik heb er zin in.

Een kleine uitleg waarom ik zin heb in Duinrell: Tikibad Water is namelijk zoals ik altijd zeg “mijn element”. De diploma’s?

– ABC

– Zwemvaardigheid ABCD

– Snorkelen ABC

– Reddingszwemmen ABCD

– Duiken ABC

– Duiken beginner, Gevorderde, Expert (brevet)

Zo ik heb mijn ego boost ook weer gehad voor vandaag =P. Afijn dan weten jullie lezers dat ik een waterrat ben.

Ik heb afgelopen week ook nog een weddenschap gewonnen van me vader, over een paar afleveringen van “game of thrones”. Dus Plectra heeft nu een kratje Jupiler.

Dat was het verder wel voorlopig, ik ga even m’n vingers laten rusten en genieten van het weekend. Tot de volgende.

Groetjes,

Plectra

 

0