**op 23 november 2016 is Eelco, gesteund door zijn naasten, in alle rust overleden. Zijn euthanasiewens is op…

Eigenlijk wel vind ik van mezelf. Ik heb namelijk beloofd dat ik zou bloggen en twitteren. twitteren is makkelijk, dat doe je eventjes tussen door, 140 tekens en versturen. Niet echt lang nadenken. Maar een blog. Je kan er veel meer kwijt, maar je kan ook veel langer denken of je dit ook echt wilt versturen. Staat er wel precies wat je bedoeld? Zullen mensen het begrijpen? En aangezien ik vind dat alles altijd perfect moet komt het meer dan eens voor dat ik een compleet blog toch maar niet plaats en verwijder. Als voorbeeld: dit is mijn 5de versie.
Weet je het is wel goed, ik verstuur dit gewoon en ga nadenken over mijn volgende blog, want dat moet natuurlijk boeiend, pakkend, maatschappelijk relevant, persoonlijk, leerzaam en leuk zijn.

En ja ik weet het ik leg mijn eisen te hoog. Misschien moet het gewoon rechtstreeks uit mijn hart komen.

0