Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Hallo iedereen,

Deze volle, krachtige en meest motiverende maandag is er heel wat gebeurd / ondernomen. Maar eerst ga ik even iets “vertellen” over het afgelopen weekend.

De reden dat ik geen blogbericht online heb gezet komt door de bezigheden die het wonen hier enorm bevorderen. Er is namelijk een nieuw tuinset, zweef parasol en hangmat aangeschaft. Die heb ik met de begeleiding in elkaar gezet. Plus onze mooie woonkamer is verbouwd tot een meer gezellige warme hoek. Zo hebben mijn huisgenoot en ik al onze game-consoles beneden neer gezet en de tv op de stereo aangesloten.
Vroeger stond alles ver van elkaar af en kon je niet eens de ondertiteling lezen op de tv.

Na een weekend veel verbouwen, boren, schuiven en assembleren is dit het zo’n beetje geworden:

 

tumblr_inline_mlnwdhsrMr1qz4rgp

tumblr_inline_mlnwe4XuNx1qz4rgp

Ook onze mooie tafeltennis tafel heb ik boven geplaatst in een lege kamer. Dat ziet er zo uit:

tumblr_inline_mlnwfyugop1qz4rgp

Ik ga nog een stukje verder terug namelijk naar de Donderdag. Waar ik samen met de Team-manager van het RIBW een gesprekje heb gehad. Dit ging zowel over mij, Hoe het met me gaat etc. Maar ook met de stand van zaken van het RIBW en deze crisis tijd. Wat ik namelijk belachelijk slecht vind is dat de wachtlijst torens hoog is, en er niemand van af kan worden gehaald gezien er geen plek is. De reden dat er geen plek is is omdat ze woningen hebben in moeten trekken. Met andere woorden ik mag blij zijn dat ik nog net op tijd binnen heb kunnen komen.

De Maandag.

Vanochtend gewerkt bij Jong at Work. Waar ik het nog steeds ontzettend naar m’n zin heb. Aardige collega’s, een aantal nieuwe gezichten en een heerlijke werksfeer alhoewel de werkhoeveelheid soms wel tekort doet aan het aantal personeel aanwezig.

Afgelopen middag hebben we een bijeenkomst gehad van #BroedplaatsZ Daar was iedereen aanwezig wat altijd wel fijn is, en der is een hoop besproken. Ik heb het ervaren als veel informatie en veel om te verwerken. Ik was zelfs op het einde van de bijeenkomst er niet meer bij met m’n koppie. Veel te verwerken. Maargoed dat maakt niet uit, ik ben weer lekker gemotiveerd en hoop dat ik jullie vermaak met m’n blog.

Verder ben ik nu thuis samen met m’n vriendin, bijkomen van een hectische dag. Dus lekker relaxen vanavond. Ik denk dat dit een nieuw record is qua lengte van een bericht.

Als jullie tot hier zijn gekomen met lezen dan zijn jullie oogjes denk ik wel op! Dus zal ik jullie behoeden van nog meer tekst. Hier heb je een schattige puppie. Nog een fijne avond gewenst allen en tot de volgende. Groetjes Plectra.

0