Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Yeah…

Morgen middag is er weer een jamsessie bij “den boer in de kelder”. Dit is een boerderij gelegen net buiten Oisterwijk waar 3 oud ingerichte repetitie ruimtes verhuurd worden. zie: http://www.bijdenboerindekelder.nl/. Hier gaan een aantal cliënten en begeleiders waaronder ik jammen. Omdat we met meer personen zijn dan ooit tevoren zullen we groepen moeten maken en verdelen onder 3 ruimtes om geen soundchaos te veroorzaken.

De 3 repetitie ruimtes hebben allemaal een eindversterker, mengpaneel (voorversterker), speakers, microfonen en natuurlijk een drumstel. Gitaren nemen we zelf mee. We hebben in totaal 6 gitaristen dus variatie is er: BC Rich, Fender, Behringer etc. Voordat het zover is ga ik, mijn 2 gitaren flink stemmen en bespelen. Mijn gitaren zijn een simpele Behringer stratocaster, en een semi klassiek akoestische gitaar. Gevoel terug in me vingers krijgen. En kijken of ik nieuwe technieken kan leren in korte tijd.

Momenteel ben ik bij Jong at Work, aan het luisteren naar klassiekers van Iron Maiden tot Cranberries en Children of Bodom tot 3 doors down, Om alvast in de stemming te komen. Mijn nieuwe huisgenoot weet ook heel wat van gitaren en kan zelf ook aardig wat spelen. “je bent nooit klaar met leren”.

Effect van muziek en gitaar spelen? Het is een remedie. “muziek is de natuurlijke remedie” Je kan gewoon even helemaal wegzakken in de muziek die je mooi vindt. Even alles vergeten.

en hiermee sluit ik dit bericht af.

Groetjes allemaal,

Plectra

0