Geachte lezer, Mijn naam is Kevin van boxtel ( ook wel bekend als abilify013 ). Ik doe mee…

Zoals vele weten heb ik veel tijd doorgebracht bij het ggz. vooral het eerste jaar. Veel gesprekken gehad, vele testen gedaan en natuurlijk de kookgroep. ik zou liegen als ik zeg dat ik hier niks aan heb gehad. In tegendeel ik heb er veel geleerd.

Het is heel apart om na 4 jaar doei te zeggen. Te minste voor mij wel. Vooral omdat ik daar met tegenzin naartoe ging. Want het ggz is voor gekken zei ik altijd. Toch bleef ik er komen.. Was het voor de koffie? voor de gezelligheid? voor de gesprekken? naja laten we zeggen dat het goed was. Ondanks dat ik niet altijd even goed meewerkte en vaak maar gewoon ja zei om van dingen af te komen. Ik vond altijd dat ik mezelf prima kende, omdat ik lange dagen met alleen mezelf was. Toch ken ik mezelf nu nog beter, naja ik snap mezelf nu beter.

Maarja het is nu al weer een paar dagen sinds het laatste overleg bij het ggz en het is raar. Maar zoals ik daar al zei: ik ben toch wel blij dat ik bij het ggz ben geweest. Zomaar doei zeggen is gewoon raar. Maarja life goes on!

dus vandaag maar eens na een informatiebijeenkomst voor een opleiding om te kijken of dat iets is. Zo komen we weer een stap verder richting toekomst.

Wel raar want het woord toekomst is niet echt een van mijn favoriete woorden. ( tenzij je over films praat ) In tegendeel het woord toekomst vind ik vreselijk. Want wil je later worden, wie wil je later worden en waar wil je staan. zijn van die dingen waarvan ik denk: NOU EN. Ik ben al blij als ik weet wat ik kan bedenken wat ik vanavond eten ga.

Maarja om een lang verhaal kort te maken. Ik ben klaar bij het ggz!

dus eigenlijk had het ook wel in een tweet gepast. Ag als je mij kent dan weet je. Geef je me 2 min dan praat ik er 15 vol.

En ik moet opschieten want ben al weer bijna te laat!!

Dus halleekesss

en tot snel
Permalink