Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Hallo iedereen,

In dit blogbericht ga ik het hebben over contact met m’n ouders. Om even het familie plaatje te schetsen:

Alle 2 mijn ouders leven nog en zijn sinds kort 25 jaar met elkaar getrouwd. Ik heb een broer die pas 24 is geworden. Broerlief is zelf ook bekend bij het RIBW en daarvoor ook bij andere instellingen.

Anderhalf jaar geleden kwam ik bij het RIBW wonen omdat te thuis situatie te snijden was. Eenmaal een aantal maanden wonend binnen het RIBW ging ik maar amper bij m’n ouders op bezoek. Elke keer als er een gesprek gaande was over mij en hoe het gaat. Vooral wat er fout gaat voelde ik me niet op m’n gemak. Ik kapte gesprekken af en wouw er nooit over praten. Hierdoor kwam ik ook niet vaak meer bij m’n ouders. 1 keer in de 3 weken is veel.

Sinds de afgelopen keer dat het niet goed met me ging, “chaos” werd me duidelijk dat dit zo verder geen zin had. Ik moest er wat aan doen. En dus ben ik mijn deuren bij het GGZ weer aan het openen. Dit heb ik mijn ouders in details verteld zonder me dan ook ongemakkelijk te voelen. Fijn is dat!

Ik hoop dat ik nu ook vaker bij m’n ouders langs durf te gaan. Ik denk het wel. En hoop dat mijn ouders dat ook inzien. Misschien lezen ze dit zelfs wel. Dat mag ook!

mountainbike!

De mountainbike die ik een paar dagen geleden heb aangeschaft heeft me al veel goeds gedaan. Ik merk dat het heel bevorderlijk is voor mijn nachtritme. Energie kan ik er in kwijt en een hoop, dus gelukkig slaap ik nu weer op tijd in!

Kamer opruiming en schoonmaken. 

Een goede maat van mij was gisteren even bij Jong at Work, ook zodat ik hem wat uitleg kon geven over Broedplaatsz en of hij daar in mee zou willen delen. Hij is het momenteel aan het overwegen. Na inzien dat de regen wel door zou gaan zijn we terug naar het mooie Oisterwijk gefietst en bij mij koffie gedronken. Hij zag mijn kamer en schrok zich kapot. Wat unne tering bende zij die. Waarop ik antwoorden “ja maar vandaag is mijn schoonmaak dag”. Hij bood aan om mee te helpen en dat accepteerde ik. Hij is nog erger in schoonmaken en commentaar geven dan me moeder. Al om al toch nog een verrekte schone kamer. Geen vuiligheid op de grond en alles netjes opgeruimd.

Huisdieren


Ik heb 2 huisdieren, een poes genaamd “Guusje” en een ratje genaamt “Khaleesi” Guusje heb ik overgenomen van een oud huisgenoot gezien hij in een appartement ging wonen en Guusje een buiten kat is. Khaleesi is een korte aanwinst. Helaas heeft ze al snel schurftmijt gekregen waardoor ze bloemkool oortjes kreeg. Schurftmijt is besmettelijk maar gebeurt zelden. Sinds korte tijd gaat het weer stukken beter met Khaleesi d’r oortjes zijn aan het genezen. Hier onder staan foto’s van de 2:

tumblr_inline_mr7hujte4O1qz4rgp

tumblr_inline_mr7hwvHjFp1qz4rgp

Dit is helaas al weer het einde voor dit misschien wel het langste blogbericht ooit. Voel je vrij om vragen te stellen via mijn blog of mail adress: robin.schuurmans@gmail.com

Groetjes,

Plectra

0