Geachte lezer, Mijn naam is Kevin van boxtel ( ook wel bekend als abilify013 ). Ik doe mee…

Goeie dag!

Ik ben dus lekker boos wezen doen, maar heb ook goed nieuws vandaag!

Zoals vele weten mag ik elke morgen een pil in me mik stoppen. Ik kende deze pil al jaren als abilify. Vandaar ook mijn naam op Twitter en overal.

Dus om een gegeven moment waren ze bijna op. Wat doe je dan? je belt voor meer. Dus ik netjes bellen en kon ze 3 dagen later ophalen bij de apotheek. Allemaal prima.. Totdat ik dus vraag naar mijn abilify en ik aripiprazol in me hand krijg. Ik zeg dus netjes tegen die vrouw. dit is niet wat ik hoor te krijgen. Waarop ik het mooie antwoordt krijg: Jewel je krijgt nu voortaan dit. Ja ? ineens krijg ik dit? Dus zei vertelde dat aripiprazol de werkzame stof in abilify is dergelijken. Toch was ik het er niet mee eens. Want niemand verteld mij dat ik ineens een ander merk medicijnen krijg. en ineens in andere verhoudingen. Want eerst kreeg ik 10 mg pillen mee die ik door de midden moest doen en een halfje per dag. Nu moest ik ineens 2 van 2,5 mg opeten. En ookal zit er hetzelfde in het is nog niet hetzelfde. Anders hadden Pepsi en Coca-cola dezelfde fabriek gehad. Dus ik daar boos worden.. Krijg ik te horen dat ik niet zeuren moet en dit moet nemen.

Enkele dagen later komt er een mooie rekening van het Cz binnen. Hier moet ik ineens meer betalen dan mijn oude medicijnen en moet ik betalen voor het eerste consul gebruik nieuwe medicatie. WAT??  CONSUL?? waar?? ja waar ja? Ik pak mijn telefoon en bel het cz eens over dat ik het niet eens ben met wat ik betalen moet.

De vrouw aan de lijn was vriendelijk rustig en legde alles uit. Ik probeerde rustig uit te leggen dat ze niet zomaar alles in rekening kunnen brengen.. Want schijnbaar is het eerste consul gebruik medicijnen dus gewoon letterlijk dit: Alstublieft meneer van boxtel hier zijn u nieuwe medicijnen. je moet er 2 per dag nemen. Oke wie was er dan?

Daarvoor vragen ze tegenwoordig geld? En daarnaast doet het CZ buiten het ggz en mijn psychiater ( die abilify voorschrijft ) om gewoon besluiten dat dit maar gebeurt.

na een tijdje bellen heb ik gezegd: mevrouw, ik vind het allemaal prima. jullie zoeken het maar uit. Ik geef het op als jullie niet normaal kunnen nadenken over wat je doet dan kan ik geen gesprek met jullie voeren.

Dus ik ben nu aripiprazol013 om een lang verhaal kort te houden.

Maar nu het goede nieuws!!

Ik heb misschien een woning buiten ribw. Ja lekker op mezelf rustig met ambulante begeleiding. 2 dagen geleden te horen gekregen dat de woning voor mij is als ik er ja op zeg. Volgende week ga ik er kijken en dan mijn Ja woord geven. Want momenteel zijn ze alles netjes clean en mooi aan het maken voor mij.

Hier komen nog wel meer updates over!!

tot de volgende keer!

gr

kevin van boxtel

aripiprazol013

haha.. nee ik blijf gewoon abilify013!

lekker eigenwijs!