Geachte lezer, Mijn naam is Kevin van boxtel ( ook wel bekend als abilify013 ). Ik doe mee…

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Naja ik heb er wel een paar geschreven maar niet online gezet. Dit komt omdat ik steeds maar weer het terug las en dacht: Nee dit is echt depressieve onzin. Ik ging eigenlijk alleen maar klagen. Terwijl het vaak gewoon aan mezelf lag. Maar ik ben mannelijk dus in principe kan het nooit mijn fout zijn zou je denken.

Maar toch hier ben ik weer na lang niks online te hebben gegooid. Zo is er veel gebeurt en heb ik voor zorgbelang ook nog veel leuke dingen mogen doen! Zoals gastlessen en een wethouder op bezoek mogen hebben. Die gastlessen waren echt leuk! Het enige wat minder was, was het feit dat ik in de ochtend vaak reisziek was als we onderweg waren richting den Bosch. Verder was het een hele leuke ervaring. Samen met de mensen die mee waren veel gelachen! En het werd heel positief ontvangen gelukkig! Soms wel wat stiltes in de klassen, maar gelukkig heb ik mijn stemmen die mij dan kunnen vermaken.

Verder zit ik nog steeds te denken over een boek schrijven. Dit wil ik echt al jaren, maar zoals vele weten gaat dit nog jaren duren voor ik er aan begin. Want ja het is veel werk vooral als het over iemand zo fantastisch gaat als ikzelf. Ik denk er veel over na dat wel dus misschien begin ik binnenkort wel. ( dit zeg ik al 5 jaar ofso )

Uhm wat nog meer? Oh ik woon nu al weer bijna half jaar op mezelf met steeds minder ambulante begeleiding. Dit gaat prima! Ik red me daar wel. Heb daar echt niks te klagen. Maar dat doe ik zoizo niet snel als ik een bed, koelkast en internet heb. Ook zit er aan het ggz een einde aan te komen.

Dit is goed nieuws, want zoveel deed ik er eigenlijk niet echt. De laatste keer dat ik er was is al weer maanden terug. Dat was een afspraak om te bespreken wat we gaan doen. Toen hebben we besloten om te stoppen met medicatie. ( die ik al niet echt heel consequent slikte. ) Dus vrijdag hebben we weer een afspraak om te kijken hoe het gaat zonder de medicatie. Als alles dan goed is hebben we nog 1 laatste afspraak met het hele team om het af te sluiten. Na 4 jaar ofso ben ik dan uitbehandelt.

Niet genezen zoals sommige denken, maar niet meer te redden.

Haha, dat is het niet hoor. Ik heb een eigen netwerk en ben zelf gewoon sterk genoeg om mijn eigen te redden. Ik heb nog steeds last van Stemmen en hallucinaties. Ook merk nog wel dat ik moeite heb met aandacht en motivatie. Of dat ik nog wel waanideeën heb. Ik heb dit wel allemaal onder controle, maar het kost gewoon veel energie om mijzelf wijs te moeten maken dat dingen anders zijn dan dat ze in mijn hoofd werken. Lekker de hele dag tegen jezelf praten dus.

Ik merk ook dat ik steeds meer klassieke muziek weer ben gaan luisteren. Ik heb het niet echt op muziek. Vooral niet met tekst. Vind muziek van tegenwoordig zoizo bagger! Maar klassiek blijft gewoon goed! Het houd me rustig en vaak gefocust. Luister het zelfs op dit moment! Oh en ga me niks vragen over favoriete componist of nummer. Ik weet dat allemaal niet en het interesseert mij ook vrij weinig. Dat heb ik eigenlijk bij veel dingen. Ik merk dat ik mijzelf niet echt meer interesseer in dingen, op gamen na. Wat best jammer is eigenlijk. Mijn focus op games is ook gewoon nog steeds te groot.

Nu komt het klagen stiekem toch! Dus vond je het leuk tot nu toe? Skip dan dit stuk!

1.      Verder is het over 3 dagen Valentijnsdag. Grootste commerciële onzin dag van Het JAAR!!

Waarom bestaat dit en waarom verwachten mensen nog dingen? Het is een grote stunt om troep te verkopen!

2.      Auto’s. Mensen leer alsjeblieft autorijden! Kijk om je heen en als je haast hebt doe dan je wekker eerder zetten. Elke dag dat ik fiets of scooter rijd, komt er wel zoon achterlijke auto die me half schept. Waarom? Weet ik niet want ik rijd 30 waar ik 30 mag.. en dan wordt ik via busbaan ingehaald en uitgescholden door een of andere malloot in zijn autootje.

Oke sorry.. ik zal stoppen met klagen!

Ik zal het voor vandaag maar eens afronden en even een peuk gaan roken.

Zelf verwacht ik van mijzelf dat ik weer eens actief ga worden! Ook op broedplaatsz.

Dat ik met me lamme kont maar eens wat meer ga doen.

Dingen die ik leuk vind! En dingen die ik belangrijk vind!

Dus bij deze, halleeekes en tot snel!

Mvg,

Kevin van boxtel

Kindgenie/knappe kerel #bescheidenheid