De online zelfhulp EVIE (eHealth Voor Iedereen) is het regionale eHealthplatform voor alle inwoners van de gemeente Tilburg. Mensen kunnen zich gratis en anoniem aanmelden en hier gebruik van maken als het hen uitkomt. In Evie kan iedereen een dossier aanmaken over zichzelf. Denk aan verschillende klachten als slecht slapen, niet goed kunnen ontspannen, een laag zelfbeeld, stress of een mogelijke burn-out. Het dossier is alleen zichtbaar voor de gebruiker. EVIE geeft meer kennis en daagt uit om iets met klachten te doen.

Zeker in deze ingrijpende periode van ‘social distancing’ tijdens de coronacrisis, waarin je soms nauwelijks contact hebt met anderen, is het fijn als je ook mentaal zo gezond mogelijk kunt blijven. In deze moeilijke tijd kan EVIE je daarbij helpen. Zij biedt online zelfhulptrainingen aan voor jou. Dit kan in combinatie met begeleiding van een hulpverlener, maar bij lichte klachten kun je met EVIE ook helemaal zelf (anoniem) aan de slag. Pieker je bijvoorbeeld veel? Slaap je slecht? Of kun je niet goed ontspannen? Dan kan EVIE voor jou een uitkomst zijn. Naast het volledige pakket biedt EVIE nu ook een speciaal pakket voor de huidige coronaperiode: ‘Evie blijft binnen’.

Download 

In de nieuwe flyer van EVIE zie je hoe je aan de slag kunt met de online zelfhulp van EVIE. Wil je beter slapen, meer bewegen, somberheid aanpakken, mentaal sterk blijven tijdens de coronocrisis of iets anders? Er is ruime keuze. Wil je aan de slag? Meld je dan aan via de website van EVIE!

Evie – Flyer Gemeente Tilburg COVID-19

Flyer EVIE  Flyer EVIE

Beschikbaarheid

Op dit moment is EVIE alleen beschikbaar in de regio Hart van Brabant en de gemeente Venray. Voor inwoners uit andere regio’s is EVIE helaas nog niet beschikbaar. Daar wordt wel aan gewerkt.