Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Hallo iedereen,

Tijd voor een klein blogbericht tussendoor. Deze week heb ik een aantal gesprekken bij zowel GGZ als Jong at Work. GGZ wordt spannend gezien mijn schaduw PB’er er niet bij is. Bij Jong at Work heb ik een evaluatiegesprek. Van de ene kant ben ik benieuwd wat er gezegd word, maar van de andere kant wil ik het helemaal niet weten. Dit samen met mijn afspraken en taken thuis leveren behoorlijk wat stress op. Tot heden *klop klop* is het nog niet geëscaleerd tot chaos. Ik probeer het allemaal op een rijtje en zo overzichtelijk mogelijk te houden. Zodra ik de gesprekken achter de rug heb, wat a.s. vrijdag is zal ik een evaluatieblog online zetten. Voor nu was dit het voor vandaag. Iedereen een fijne woensdag toegewenst en tot vrijdag!

Plectra

0