BroedplaatsZ is het platform van Zorgbelang Brabant waar gebruikers van zorg bloggen en twitteren over hun dagelijks leven. De deelnemers van BroedplaatsZ delen wat hen bezighoudt en bloggen over de ‘hindernissen’ en ‘uitdagingen’ in hun leven.

Via BroedplaatsZ kijken wij mee in de wereld van die ander. Wij delen mee in vreugde en verdriet, krijgen een beeld van hoe deze ervaringsdeskundigen hun leven leiden. Hun kennis en ervaringen kunnen wij gebruiken.

Wie BroedplaatsZ volgt, krijgt meer inzicht in het leven van de deelnemers. Mensen met ervaring in de zorg weten heel goed hoe dingen beter en efficiënter kunnen. Daar kun je als beleidsmaker of professional in de zorg gebruik van maken. Zodat beleid beter aansluit op de vraag van de mensen voor wie de zorg bedoeld is.

De blogs op BroedplaatsZ zijn een mooie ingang om het gesprek nog dieper en verder aan te gaan. Door samen in gesprek te gaan, leren wij van elkaar. Zo komen wij tot beter begrip en kunnen wij samen zoeken naar oplossingen.

En zo samen Broeden op betere Zorg!