**op 23 november 2016 is Eelco, gesteund door zijn naasten, in alle rust overleden. Zijn euthanasiewens is op…

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven, ook twitter ik op dit moment wat minder. Ik kreeg wat vragen hierover, terecht trouwens.

Dus bij deze een mededeling: Ik neem een kleine pauze.

Er gebeurd op dit moment heel veel in mijn leven, waar ik ook heel graag over wil bloggen en twitteren. En dit zal ook wel gebeuren, als alles achter de rug is. Voor nu kies ik ervoor om dit niet te doen. Dit heeft meerdere redenen, de belangrijkste is dat ik de rust in mijn hoofd te hard nodig heb voor andere dingen. En ook zeer belangrijk, Ik heb met andere mensen te maken die voor mij dingen moeten regelen en/of toekennen. Van sommige weet ik dat ze mijn blogs lezen. Om het allemaal zeer zuiver te houden en te voorkomen dat er later gezegd zal worden dat ik via mijn blogs invloed heb uitgeoefend om er persoonlijk beter van te worden, kies ik ervoor eventjes niet te bloggen.

Maar maakt u zich niet ongerust, ik ben er nog steeds en zoals het er nu voorstaat zal ik er ook nog wel een tijdje blijven. Ook Broedplaatsz zal blijven, we zijn achter de schermen druk bezig met dingen. Later dit jaar zult u versteld staan, dat kan ik u beloven.

Maar voor nu, een korte pauze.

0