Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Op de nieuws pagina van RIBW Brabant staat het een en het ander vermeld. In dit bericht ga ik dit kopje bespreken.

RIBW Brabant ondertekent intentieovereenkomst Housing First.

Housing First bied een oplossing voor daklozen en levert een bijdrage aan vermindering van overlast. Een heel mooi initiatief dat “Housing First” Zelfs in combinatie met het RIBW zie ik daar wel toekomst in! Mijn vraag is eerder waarom nu? Ik bedoel we zitten in een crisis, RIBW kort in op woonhuizen, wachtlijsten groeien en korten niet in.

Moeten we eerst niet een stabielere situatie hebben voordat we samenwerking aangaan met überhaupt andere instanties. Afijn ondanks ik het niet snap / begrijp, is het wel een krachtige keus om samenwerking aan te gaan. “Not doing what’s safe but doing what’s best?”.

Ik heb mijn mening gegeven, laat even weten of jezelf ook eens bent met mijn stelling zo ja of nee waarom? Hierbij eindig ik gelijk met deze nieuwsflash. Het beste en tot de volgende.

Groetjes, @Plectra

0