Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

De volgende lap tekst die je gaat lezen is puur uit me kop en meteen gepost. Geen na bewerking typfouten onder voorbehoud.

Aller eerst me kop is weer helemaal glad. Plus ik wil dat de lente er in kicked. Dadelijk een gesprekje met m’n nieuwe PB’er. Best wel spannend ook al is dit niet de eerste keer dat ik een PB’er wisseling heb. Volgens mij geld de term PB’er niet meer maar is het begeleider geworden. Begeleidingsmedewerker is nog steeds de doorsnee term voor non PB’ers. Het gesprek is kennismaking. Na het gesprek zal ik nog een na verslagje typen over hoe het was gegaan.
Afgelopen weken lekker druk bij Jong at Work. Althans genoeg te doen voor mij. Maar niets dat ik niet kan handelen. Sterker nog ik vind de verantwoordelijkheid die ik voel best wel prettig. Dit doet me ook realiseren dat mijn leer proces daar tot einde is gekomen of gaat komen. Steeds vaker heb ik de gedachte om m’n vleugels uit te slaan. En eindelijk af te zijn van het uitkeringsgezeik. Een stabielere money-flow en misschien vel een leuke vaste toekomst in een bedrijf. Ook dit is spannend nja spannend zeg maar eng. Angst voor de mogelijke terugval die al die verantwoordelijkheid en verandering met zich mee brengt. Mij is verteld dat mijn nieuwe PB’er doel gericht werkt en z’n cliënten graag door laat stromen als ze daar klaar voor zijn. Yaaay.
Ik woon nog niet zo heel lang bij het RIBW, maar heb al wel het verlangen naar een eigen woonplek. In de zin van eigen huur appartementje of dergelijke. Ja daarmee mag je concluderen dat ik het wonen binnen het RIBW niet echt als een thuis voel. Maar dit is voor mij niet heel erg. Des te meer reden om verder te gaan.
Groetjes, Plectra