Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Ellow iedereen,
ik ga vandaag niet nachecken op typfouten of nalezen voordat ik het publiceer. Dit komt puur uit impuls en zou je eventueel kunnen zien als spauw momentje.

Ik wordt knettergek van me keelpijn, Het haalt me ritme in de kreukels en het doet tering veel pijn. Niet als de normale keelpijn, het voelt alsof elke keer ik slik een perferator gaatjes maakt in m’n keel.

Ik heb net pas te horen gekregen dat ik zelf voor me paracetamols moet dokken, terwijl de kluis er vol van ligt bij het RIBW.

Ik wordt knettergek van al de bonnetjes die ik moet sparen zodat de begeleiding kan checken of ik wel de gewenste dingen in huis haal. Wantrouwen eerste klas. Als ik drugs had willen kopen had het allang gekunt. Plus het is me eigen geld. Wat nou als ik naar de hoeren ga en leg daar een 100 piek neer. dan ga je achteraf toch ook niet om een bonnetje vragen. Of als je je lunch haalt en gepast betaald, “mag ik het bonnetje?”  dan wordt je raar aangekeken. Vanaf nu staak ik met mijn bonnetjes. ik heb alle bonnetjes die ik in me portemonee gefrot had weg geflikkerd. Tis goed irritant gedoe allemaal.

Die slaapdienst bij de wimbrugman mag ook optyfen, laat ze maar bij de boy ecurie pitten das teminste geen rijtje huis.

Ik loop naar beneden op blote voeten, begint er zo’n mens sjaggie te doen dat het wat zachter moet want ze probeert te slapen. -,-”

Ik ben 21 jaar, en heb eindelijk me eigen financiën en dan nog moet die begeleiding er zeker van zijn dat ik de juiste dingen aanschaf. WANTROUWEN.

nog steeds een lege kamer bij mij in huis. Pak gvd iemand van de wachtlijst en pomp die in die kamer. Want zo blijf je in een crisis ja.

ik wil geen begeleiding constant, ik wil ze pas als ik het nodig heb! ongeveer nu, maar dan is net die gene in dienst waar ik geen flikker mee heb.
Wat een kut dag.

Plectra