Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Hallo iedereen,

Vrijdag naar de receptie geweest van een begeleidster, Heel erg gezellig. Ook wel veel volk aanwezig waarmee ik niets te schaften heb. Maar toch een kei leuke middag gehad.

Dit weekend genoten van de stukjes zon die voorbij kwamen. Darten en Tafeltennissen zijn weer nieuwe hobby’s, waarvan ik darten al wel kon raden. De indeling van mijn kamer is weer omgegooid, door een of andere reden schijn ik dat leuk te vinden. Het is hier nu knus en gezellig.

Deze maandag een ochtendje gewerkt bij Jong at Work. Niet heel veel uitgevoerd. Alleen maar naar de stad geweest om iets te halen.
Nee ik ging niet alleen. Maar goed ook want de winkels zijn pas open vanaf 12/01 uur. Dus ik had iemand om mee te praten waardoor de tijd vloog!

Ondertussen alweer thuis gearriveerd. Net eventjes boodschappen gedaan. Momenteel is het hier vrij rustig. Ik ben alleen thuis en eet vanavond ook alleen. Hopelijk kan ik mezelf een beetje vermaken. Dat gaat denk ik wel lukken gezien: ik kan darten, gitaar spelen, tekenen, bloggen, gamen, film kijken en slapen ^^.

Toen net een PM gehad van @abilify013 of ik morgen zin heb om mee te doen voor een filmpje van zorgbelang. Ja dat heb ik wel. Ik ben benieuwd wat er van me verwacht gaat worden.

Anyhow, het gaat ontzettend goed met me. Op vrijwel alle fronten. Alhoewel ik soms de manier van begeleiding niet snap hier in huis.

Ik ben geen tikkende tijdbom meer die slecht sliep en niets ondernam. Althans tot heden niet. Ik heb geen glazen bol dus kan niet in de toekomst kijken. Alhoewel dat soms wel handig kan zijn voor de begeleiding gezien ze misschien dan zien dat ik daadwerkelijk voor mezelf kan zorgen. En alles goed kan handelen.
Groetjes,

Plectra

0