Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Elloow iedereen,

Eindelijk is na veel klagen en regen de zon gearriveerd. Ondanks het lekkere weer ben ik wel redelijk in de knoop met mezelf. De gedachte’s overdag, de nachtmerrie’s als ik überhaupt al slaap, en me ritme dat helemaal is verstoord. Ondanks alles probeer ik mezelf wel op de rails te houden, en dat lukt tot heden redelijk. Gewoon werken en je plicht doen denk ik dan. Discipline, in de avond een grote jonge, in de ochtend een grote jonge. Alleen die gedachte zwakt af na al minimaal 4 dagen niet tot  weinig geslapen te hebben. Momenteel probeer ik zoveel mogelijk middelen om handen te nemen om even m’n gedachte’s te laten rusten. Muziek, films, games en genieten van het weer helpen er veel aan.

Mensen zullen misschien wel denken dat er niks gaande is gezien ik voor een normaal oog goed functioneer en alert ben. Dat is gelukkig ook zo. Alleen elke dag de routine/traditie voort zetten wordt in de avond alleen maar zwaarder.

Gelukkig weten m’n naaste van de situatie en ik denk dat ik sommige begeleiding wel mijn naaste kan noemen. Veel meemaken schept wel een band denk ik. Het fijnste is altijd zonder een naar gevoel te hebben terug te kijken op de dingen die zijn gebeurd en wat er veranderd is.

Ik denk dat ik mezelf wel kritisch mag noemen, gezien ik redelijk vaak puntjes voor aandacht weet te melden. Ondanks het altijd beter kan, is er in korte tijd meer bemachtigd bij het RIBW dan dat ik ooit in mijn oude leefsituatie zou behalen. Hiervoor niet alleen dank naar het RIBW maar ook een compliment voor mezelf. Zonder mij zou er nooit succes zijn geleverd in me leven (logisch toch?)

Dit is zo’n beetje de laatste update, als er iemand nog vragen heeft laat het maar weten via Twitter, Tumblr of Broedplaatsz.

En vergeet niet even onze mooie 2e hands kleding winkel te checken, Jong at Work, Tongerlose Hoefstraat 83.

PS. Als u nog een oude computer heeft die u kwijt wil, dan kunt u die ook doneren aan Jong at Work. Wij blazen er weer leven in. De computers die wij ontvangen worden verspreid onder allerlei cliënten die geen computer hebben of er een hard nodig hebben.

Dit was het weer voor vandaag, Tot de volgende,

Plectra

0