Pseudoniem: Plectra Geboortedatum: 23-01-1992 Opleiding: MBO Medewerker ICT Niveau 2 Beroep / dagbesteding: CCS medewerker, Medewerker beheer ICT…

Hallo allen,

De titel komt misschien negatief over maar werkelijk is het best positief. Juist omdat er veel is om over na te denken, is er genoeg afleiding in mijn hoofd. Hieronder volgen de onderwerpen:

– GGZ

– Werk (jongatwork)

– Wonen

– Zelfstandige status

GGZ: Zoals te lezen in mijn vorige berichten van zowel Tumblr als Twitter ben ik mijn weg aan het leggen via het GGZ, om mijn chaos te begrijpen / accepteren en minderen. Binnenkort samen met de jobcoach doelen stellen om naar toe te werken. De materialen voor de toekomst is er, nu nog een goede werkplek vinden om me weg te leggen.

Werk (jongatwork): Hier zit ik met een dilemma, alwetend dat ik niet levenslang bij jongatwork kan blijven. Jobcoach wil met doelen ook kijken voor werk, dus moet ik uiteindelijk jongatwork achter me laten wat lastig is gezien ik er eindelijk me draai heb gevonden en mezelf goed voel door de dingen die ik daar doe.

Wonen: Wonen bij het RIBW zal voorlopig nog wel zo blijven, dat is niet erg want ik heb het er goed naar m’n zin. Eindelijk na lange tijd nieuws over een nieuwe huisgenoot. Ik weet wie het is en ongeveer wanneer de verhuizing plaats zal vinden. Mijn oordeel? een goede aanwinst in ons gezellig mooie huis.

Zelfstandige status: Is zover ik kan zeggen stabiel, ik ga niet alleen naar jongatwork, maar ook thuis is het in stijgende lijnen. Ik onderhoudt me kamer beter als voorheen. Ook administratie hou ik regelmatig bij, hiervoor heb ik jaarmappen met daarin alle facturen / rekeningen etc.

Verder gaat het met me hobby’s ook goed, vrij recent heb ik een muziek evenement gehad binnen het RIBW en heb weer nieuwe tactieken geleerd voor me gitaar. Mountainbiken gaat ook goed ondanks het nog maar buiten duinen blijft.

Dit was het weer voor dit blogske, tot de volgende.

Plectra

0